ROmedic Cabinete medicale Tg. Mures Cabinete Chirurgie orală și maxilo-facială Chirurgie orală și maxilo-facială Tg. Mures

Cu o experienta de 45 de ani in domeniu, Clinica Stomatologica PéterDent-Art ofera clientilor sai o experienta inedita, unde profesionalismul imbinat cu tehnologia si arta ofera ingredientele unei lucrari dentare superioare restaurându-si din nou zâmbetul.

 

Cabinetul PeterDent-Art din Bucuresti si Tg. Mures, dotat cu aparatura de inalt nivel tehnic  - laser - , presteaza servicii medicale pentru pacienti de toate varstele, asigura tratamente neinvazive, de scurta durata, eficiente, fara recidive in cazul pungilor cu puroi ( granuloame dentare), fara durere, fara sangerare , fara afectarea fizionomiei(esteticii), si costuri accesibile.

 


Intr-o ambienta exotica orientala, Clinica Stomatologica PéterDent-Art va invita sa savurati clipe de relaxare bucurându-va de aroma-terapie si admirând obiectele de arta provenind din diverse colturi ale lumii.


Totodata, în sala de asteptare auzul va va fi încântat de melodii linistitoare, puteti experimenta diferite arome de ceaiuri atent selectionate si rasfoi paginile diverselor albume si atlase de calatorii.


Echipamentele mentionate mai jos sunt aparate de ultima generatie care complecteaza dotarea de baza necesara efectuari unor tratamente de calitate.


In dotare avem laser chirurgical de ultima generatie, model American de inalta putere, de la firma Biolase . Tipul aparatului este LaserSmile. Laserul transforma imposibilul in posibil in domeniul esteticii, terapiei si chirurgiei.
Avantajele utilizarii echipamentelor laser:
-Laserterapia cariilor profunde: previne tratamentele radiculare si extirparea nervului
-Endodontie:-sterilizarea canalelor radiculare (la tratamentele traditionale se utilizează doar dezinfectante, rezultă remanenta bacteriană si risc de recidivă crescut),
- număr redus de sedinte (in majoritatea cazurilor 1 sedintă),
- risc de recidivă foarte scăzut,
- absenta durerii
- regenare tisulară periapicală (vindecare osoasă în jurul rădăcinii) rapidă.
-Eficienta crescuta in tratamentul pbolii parodontale (paradontoza)


X Smart-Dual este cel mai modern motor endodontic combinat cu apex locator aparut recent pe piata din Romania. Cabinetul nostru deja se mandreste cu cest nou aparat, care face posibil ca tratamentele in radacina sa se execute intr-un mod mult mai rapid si sigur, precizia de executie a tratamentului fiind incontestabila si incomparabila.


Anestezie computerizata atraumatică , fără durere, absenţa senzaţiei discomfortante de anestezie la nivelul buzelor (imediat după anestezie nu apare senzatia de umflătură), eficienţă crescută, absenţa durerii la locul injectării (în cazul anesteziilor convenţionale senzaţia de durere la locul înţepăturii poate persista chiar şi o săptămână).


Camera video intraorala - serveste la documentarea cazurilor clinice.


Pentamix : este un aparat modern de mixare a materialului de amprentare de ultima generatie care face posibil o amprentă fidelă (o bună lucrare depinde de calitatea amprentării).


Într-o ambienţă exotică si relaxanta, Clinica Stomatologică PéterDent-Art va ofera o gama larga de servicii dentare de inalta calitate realizate cu echipamente ultra moderne de laser-terapie.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare