Cabinetul ORL Dr. Petri Maria oferă servicii medicale de calitate în ceea ce privește sănătatea nasului, gâtului, urechilor, auzului și corzilor vocale. Este un cabinet modern destinat atât copiilor, cât și adulților.
ROmedic Cabinete medicale Năsăud Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Năsăud

Dr. Petri Maria este  absolventa Facultăţii de Medicină și Farmacie Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca, promotia 2009 și se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor nasului, urechilor, faringelui, corzilor vocale și problemelor de echilibru, amețeală și vertij. Este medic specialist ORL din anul 2015 după finalizarea rezidenţiatului în Clinica ORL Cluj sub îndrumarea profesorului Cosgarea şi a întregii echipe.

 

ORL-ul este o specialitate ce necesită un instrumentar şi o modalitate de examinare specială. Aceasta se datorează faptului ca fosele nazale, conductele auditive externe şi laringele sunt cavităţi obscure, iar orificiile de acces pentru examinare sunt înguste. Din acest motiv, uneori este necesară o uşoara anestezie locală care să reducă reflexele ce apar în timpul examinării.

 

Scopul cabinetului Dr. Petri Maria este de a furniza diagnostic şi tratament ORL la nivel profesional de cel mai înalt nivel. Consultaţiile se adresează atât adulţilor cât şi copiilor.


Cabinetul este dotat modern şi se efectuează atât consultaţii ORL cât şi tratamente minim invazive.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare