ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Medicină internă Medicină internă Cluj-Napoca

Medicină internă în Cluj-Napoca

Ecografia (ultrasonografia) este o investigație care nu are nici un fel de contraindicatii. Face parte din clasa examinărilor imagistice, alături de computertomografie, rezonanță magnetică nucleară și scintigrafie. Metoda foloseste ultrasunete care sunt complet inofensive și total lipsite de pericol pentru sanatatea pacientilor. Este o procedură de diagnostic foarte performantă și exactă daca indicatia de efectuare este corecta si daca este efectuata de catre un medic cu experienta. Este utila in diagnosticul urgentelor medico chirurgicale.

Ecografia este nedureroasa si se poate efectua ori de cate ori evolutia afectiunii o cere. Examinarea se poate folosi la pacienti indiferent de varsta, inclusiv la femeile insarcinate și la copii, inclusiv cei nou-nascuti.

Ecografia (ultrasonografia) permite identificarea cu precizie a multor afecțiuni, precizarea gravitatii acestora si identificarea celor mai bune solutii de tratament. Este foarte utila pentru evaluarea starii de sanatate a organismului si pentru depistarea unor boli care inca nu au simptome.

La clinica Physio Medica ecografiile sunt efectuate cu ajutorul celui mai nou model de ecograf GE proaspat achizitionat.
Daca aveti probleme digestive, daca aveti dureri interne, sau orice simptome suspecte pe aceasta zona va asteptam la un consult.

Ecografie Cluj programari – 0775321275.
Medici / terapeuți:

 
Programare