Plastic Surgery&Corrective Dermatology, ediția a 4-a

Data publicării: 09-04-2024

Perioada: 3-5 octombrie, 2024
Locația: Convention Center, Timișoara

Dragi colegi,

Vă invităm să participați la a 4-a ediție a conferinței Plastic Surgery&Corrective Dermatology, care va avea loc în perioada 3-5 octombrie 2024 la Convention Center din Timișoara, o manifestare științifică națională cu participare internațională. Evenimentul este organizat de către Asociația Medicală de Dermatologie Corectivă, clinica de chirurgie plastică și repartorie Casa Austria în colaborare cu Asociația Chirurgilor Plasticieni din România (ACPR) și sub înaltul patronaj al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Principalele teme ale conferinței vor fi: actualități în tratamentul profilactic și curativ al cancerului de sân, dermatologia corectivă și estetica medicală anti-aging.

Evenimentul va fi creditat cu puncte CME acordate de către UEMS și recunoscute în toată Europa.

Pentru înregistrare vă rugăm accesați link-ul:
https://congresantiaging.ro/plastic-surgerycorrective-dermatology-conference-4th-edition-din-perioada-3-5-octombrie-2024-timisoara-convention-center/

Telefon contact: +0730.565.430

Vă așteptăm cu drag,

Prof. Dr. Zorin Crăiniceanu - președinte conferință
Prof. Dr. Tiberiu Bratu - președinte de onoare
Sursa: Paradise Promotions, 09-04-2024, Vizualizari 632
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.