ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti
Psihoterapia contribuie la îmbunătățirea calității vieții, te ajută să te cunoști mai bine, să îți descoperi adevăratul potențial, să faci față eșecurilor și să înveți să lupți pentru ceea ce îți dorești și ceea ce visezi!
 

Resursele pentru a ajunge acolo unde vrei sunt la tine! Doar tu deții cheia succesului, trebuie doar să te descoperi și să vezi în ansamblu unde te afli și unde vrei să ajungi!

 

Sunt Psiholog/Psihoterapeut Pleșa Andra, cu competențe de psihologie sportivă, și te aștept indiferent de vârstă, cu abordări diferite, cu soluții pentru problemele tale interioare, cu soluții testate și eficiente la problemele cu care te confrunți.

 

Resursele sunt la tine, împreună găsim soluții! Sunt aici să te ajut să îți atingi obiectivele, să te autodepășești, să găsim împreună cele mai eficinte soluții pentru toate problemele tale de natură psihologică. Nu lăsa nesiguranța, deznădejdea, stresul, neliniștile, temerile să te acapareze și să îți afecteze viziunea și capacitatea de a gândi sau relaționa.

 

Ofer servicii pentru tratatarea:

 

- anxietatii, depresiei, fobiei, atacul de panica, sentimentelor de vinovatie, rusine, stima de sine scazuta, dificultati de control al furiei, dificultati de comunicare, probleme de relationare cu cei din jur, orice fel de problema care iti afecteaza viata personala, profesionala si sociala 
- probleme ale copilului/adolescentului 
- tulburari alimentare: anorexie, bulimie; tulburare obsesiv-compulsiva, probleme de conduita/ adaptare 
- hiperactivitate, agresivitate fizica si/sau verbala, concentrare deficitara 
- insomnii 
- probleme la locul de munca 

 

De asemenea, va pot ajuta in:

 

- gestionarea timpului, managementul stresului 
- controlul si autocontrol comportamental si emotional 
- consilierea cariei 
- autocunoastere si accesarea potentialului interior 
- coaching si dezvoltare personala 
- consiliere si informare pentru parinti 
- consiliere de cuplu 

 

In cadrul psihoterapie de grup urmarim managementul emotiilor distructive, imbunatatirea relatiilor si realizarea de traininguri pentru companii.

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare