ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Cardiologie Cardiologie Iasi

Policlinica de elită PROFESMED Prof. Dr. Dumitru D. Brănişteanu, localizată în centrul Iaşului, pe strada Vasile Conta 18, vis-à-vis de Policlinica 1, este unul din centrele medicale private de tradiţie din Iaşi, activând din 1996.


Situată într-o clădire cochetă şi având personal primitor, civilizat şi dedicat, cu experienţă vastă în domenii medicale de specialitate sau de asistenţă primară, Policlinica PROFESMED include o paletă largă de servicii medicale: consultaţii de specialitate din domeniile medicină internă, cardiologie, endocrinologie, neurologie, urologie, ORL, dermatologie, obstetrică-ginecologie, toate investigaţiile de laborator, investigaţii imagistice utilizându-se aparatură modernă. Totodată, Policlinica PROFESMED asigură condiţii confortabile pentru diverse intervenţii de obstetrică-ginecologie de către specialişti cu experienţă, precum şi condiţii de odihnă postintervenţională.


Tot în cadrul Policlinicii, sunt abordate probleme medicale precum infertilitatea de cuplu, tulburări de creştere în înălţime, osteoporoză, patologie reumatismală, excesul de pilozitate, probleme de impotenţă şi de obezitate. În cadrul unui program complex de abordare a obezităţii şi scăderii ponderale, precum şi de recuperare medicală, Policlinica PROFESMED colaborează cu Complexul UNION, aflat pe strada Lascăr Catargi nr. 16A, ce oferă servicii complementare (exerciţii cardio, aerobic, aquarobic în piscina complexului, exerciţii de recuperare, masaj, kinetoterapie ) sub atenta îndrumare a instructorilor specializaţi.


Pentru mai multe informatii, ne puteti vizita la: www.PoliclinicaProfesmed.com

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-10-2017
Spinu Maricica, 66 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand tuturor celor care au probleme de sanatate, fie chiar si o simpla verificare sa vina cu incredere si optimism si sa se bucure de serviciile oferite de Policlinica- Profesmed, de competenta, omenia si generozitatea cadrelor medicale.
Stima si recunostinta pentru tot.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!