ROmedic Cabinete medicale Iasi Ecografie Ecografie Iasi

Ecografie

Policlinica "Profesmed Profesor Doctor D. D. Branisteanu" este dotata cu echografe de inalta rezolutie, utilizate de diversi specialisti pentru efectuarea de echografii cardiace, abdominale, tiroidiene, mamare, urogenitale.



Dna Prof. Dr. Tamara Bostaca, doctor in stiinte medicale, medic primar radiolog de vasta experienta, realizeaza in incinta Policlinicii vizualizarea echografica simpla sau in Doppler color a diverselor tesuturi si organe (echografie abdominala, renala, suprarenaliana, gonadica, de tesuturi superficiale - articulatii, regiunea gatului - tiroida, paratiroide, vascularizatie, sistem limfoganglionar, glande mamare, etc.)



Investigatiile imagistice echografice sunt utilizate de specialistii ginecologi din cadrul policlinicii pentru urmarirea in dinamica a sarcinii sau a diverselor leziuni gonadice, de Dr. Catalin Pricop, medic primar urolog, pentru a investiga modificarile renale, precum si de specialisti endocrinologi pentru a investiga structura tiroidiana si testiculara.



Listă servicii:

 
Programare