ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină internă Medicină internă Bucuresti

În cadrul Policlinicii Spitalului Romgermed Saint Lukas beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de o echipă de profesioniști în domeniu. Inaugurată în 2012, Policlinica vine în întâmpinarea necesităților pacienților cu servicii medicale de calitate la prețuri avantajoase, cu posibilitatea decontării de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
Accesibilitatea, disponibilitatea, integritatea și eficienta ghidează activitatea Policlinicii Romgermed, care se mândrește cu o echipă medicală tânără și motivată, cu o înaltă pregătire profesională, experiență în domeniu și aflată într-un permanent proces de dezvoltare și perfecționare. Scopul nostru principal este asigurarea de servicii medicale de calitate, care să satisfacă și cele mai exigente cerințe!
Să previi este mai ușor decât să tratezi, iar diagnosticarea precoce a unor afecțiuni crește considerabil șansele de vindecare într-un timp cât mai scurt. Mergând pe acest principiu, vă oferim opțiuni eficiente pentru a beneficia de servicii medicale și controale pentru monitorizarea stării dvs. de sănătate.
Policlinica găzduiește cabinete pentru aproape toate specialitățile medicale, pentru că vrem să vă ușurăm accesul la servicii medicale de sănătate.
Diagnosticăm și tratăm o paletă largă de afecțiuni medicale din numeroase sfere medicale, de la cardiologie, chirurgie, stomatologie, obstetrică-ginecologie, dermatologie, endocrinologie, ORL, pediatrie, urologie etc. În plus, asigurăm servicii de medicină de familie și medicina muncii, precum și ecografii și osteodensitometrii, la tarife avantajoase.
Investim în permanență în echipamentele și aparatura medicală deoarece vrem să vă asigurăm un diagnostic rapid, eficient și sigur! Într-o locație modernă și accesibilă vă așteptăm cu soluții eficiente, pentru că sănătatea dvs. contează!
Pentru a descoperi cel mai înalt nivel de performanță și calitate, vă așteptăm! Asigurăm accesul la servicii medicale indifierent de vârstă, scopul nostru fiind acela de a atinge dezideratele pacienților, și anume: profesionalism, prezență, promptitudine, competență, căldură, confort!
Sănătatea ta e importantă! Menține-o! Noi te sprijinim!
Nu ezitați să ne contactați!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare