“De îndată ce vei avea încredere in tine, vei ști exact cum vrei sa trăiești.” Johann Wolfgang Von Goethe Intervenția psihologică te poate ajuta sa îți restabilești echilibrul și sa îți recapeți încrederea in tine și in viața, Intervenția logopedică il va ajuta pe micuțul tău sa se dezvolte armonios și încrezător.
ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Logopedie Logopedie București

Misiunea noastră este de a te susține cu empatie și devotament în toate eforturile tale către schimbarea de care ai nevoie. Nu îți promitem magie sau vindecări miraculoase. Orice îți dorești să obții, claritate și liniște sufletească, reziliență, înțelegere și control asupra comportamentelor tale, schimbarea poate începe doar de la tine. 
Noi nu îi putem schimba pe cei din jurul tău, nu îți putem schimba mediul sau trecutul, dar te putem ajuta să descoperi perspective noi, sanogene, asupra experiențelor tale.
În acest sens, rolul nostru va fi de a aduce claritate în interiorul tău și fermitate în demersul tău.
Împreună putem găsi noi valențe și resurse ale personalității tale, care să îți fie utile în prezent și în viitor.

 

Numele meu este Gina Popa și sunt psiholog cu drept de liberă practică, membru în Colegiul Psihologilor din România, logoped și membru al Asociației Logopezilor din România.

Daca rezonezi cu cele de mai sus, daca si tu ai inteles ca ai o singura viata si ca aceasta merita sa fie traita frumos, onest, in armonie cu nevoile si valorile tale te aștept în cabinetul meu din Sectorul 3, București sau online.

 

Educatie și formări:

Facultatea de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu, 2013

Curs Terapia Logopatiilor, Asociația Logopezilor din România

Practician NLP, The Society for Neurolinguistic Programming, Londra

Curs Practician Sandplay Integrativ

Consilier Dezvoltare Personala

Consilier Vocational

Formator

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare