Cu Ghidarea Potrivită Oricine Poate avea un nou start in viata Ma numesc Violeta Popa si sunt psihoterapeut, coach si trainer. Lucrez constant cu cupluri, adulti precum si cu copii si adolescenti in diverse programe educationale. Toata munca mea are ca scop dezvoltarea personala care implica autocunoastere si constient
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Logopedie Logopedie Bucuresti

Logopedie în Bucuresti

De obicei interventia logopedica este inteleasa ca interventie terapeutica de corectare a tulburarilor de pronuntie, deoarece dislalia (tulburarea de pronuntie) este cea mai frecventa tulburare de limbaj. Pe langa aceasta exista si alte tulburari ce necesita consultarea unui logoped (ex: tulburarile de ritm, tulburari ale limbajului scris-citit, intarzierea in dezvoltarea limbajului si altele).

Un psiholog te poate ajuta sa observi ce anume din ceea ce faci iti mentine anumite probleme si cum poti sa schimbi anumite comportamente, ganduri, situatii pentru a te simti mai bine. Uneori avem nevoie de o perspectiva diferita asupra propriilor probleme si de solutii noi la problemele vechi.

Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare