ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortopedie pediatrică Ortopedie pediatrică Bucuresti

Dr. Dragos Popescu este un chirurg supraspecializat în chirurgia complexa a genunchiului, cartilajului și artroscopie. Isi desfășoara activitatea în cadrul Spitalului Monza Bucuresti și Hospital Clinic Barcelona.

 

Dr. Dragoș Popescu este Doctor în Medicina și Chirurgie (Universitatea Barcelona) cu o teza legata de repararea leziunilor meniscale cronice. 

 

De asemenea, este Profesor Clinic la Universitatea Barcelona și Co-Director al programului de fellowship "Chirugia Artroscopică" și Colaborator Docent pentru cel de "Chirurgia Protetică a Adultului", programe realizate în cadrul Universității Barcelona.

 

Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, Dr. Popescu s-a specializat în Chirurgie Ortopedică și Traumatologie la centrul universitar “Hospital Clínic de Barcelona” din Spania, unde a fost rezident. Ulterior, a realizat numeroase stagii de pregătire la diferite centre de prestigiu:
- stagiu formativ cu Dr. Brian Cole, chirurg reputat în chirurgia cartilajului și a tranplantului de menisc, la “Cartilage Restoration Center” din cadrul Midwest Orthopedics, Rush University Medical Hospital (2012, SUA)
- stagiu formativ cu Prof. Dr. Freddie H. Fu, autoritate în medicina sportivă și lider mondial în chirurgia ortopedică, la UPMC Center for Sports Medicine (2012, SUA). Dr. Fu este cunoscut pentru studiile despre reconstrucția anatomică de ligament încrucișat anterior.
- European Arthroscopy Travelling Fellowship (EATF), stagiu desfășurat în diverse clinici europene renumite pentru artroscopie (2012)
- European Knee Arthroplasty Fellowship (EKAF) - (2013, Germania)

 

Dr. Dragoș Popescu este membru al următoarelor Societăți Științifice:
- Asociația Europeană de Traumatologie Sportivă, Chirurgie a Genunchiului și Artroscopie (ESSKA)
- Asociația Spaniolă de Artroscopie (AEA)
- Societatea Spaniolă de Genunchi (SEROD)
- Societatea Spaniolă de Ortopedie (SECOT)

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare