ROmedic Firme medicale Sterilizare si dezinfectanti

SC PRECISA SRL cu sediul in Sibiu, Selimbar Sos.Sibiului nr.27, RO 14859728 din 05.09.2002, J32/368/2006 este o companie fondata in anul 2002 avand ca principal obiect de activitate distributia de aparatura de laborator, consumabile, reactivi si echipamente industriale.

 

Cu sediul central in orasul SIBIU si doua puncte de lucru in IASI si SLATINA, spatii de birouri si depozitare de peste 1000 m², logistica pentru transport oriunde pe teritoriul tarii, personal tehnic si de vanzari bine pregatit, compania Precisa a reusit sa acopere intregul teritoriu al Romaniei ocupand o importanta pozitie in piata de profil.

 

Clientii nostri sunt companii importante din Romania care activeaza in diverse domenii cum ar fi: regii de apa, centrale electrice, institutii de sanatate publica si private, agentii de mediu, laboratoare pentru analize fizico – chimice.

 

Unul din principalele noastre obiective a fost extinderea gamei de produse si servicii comercializate pentru a oferi clientilor nostri solutii complete care includ pe langa produsul oferit si suportul tehnic necesar implementarii acestuia.

 

Permanent prioritatea noastra a constituit-o mentinerea unor standarde cat mai ridicate in privinta calitatii produselor oferite. Furnizorii externi cu care noi colaboram Alpina, Precisa, Biosan,GFL, Raypa, Radwag, Optika, Falc,etc, detin toate certificarile necesare in conformitate cu legislatia in vigoare si cu normele internationale.

 

In anul 2006 am implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatiii ISO 9001 pentru a contribui la sporirea increderii clientilor nostri cu privire la produsele si serviciile oferite. Prin personalul tehnic special asiguram montajul, instalarea, post garantie, fiind astfel in permanenta legatura cu clientii nostri.

 

Servicii

Pentru produsele achizitionate prin firma noastra beneficiati de urmatoarele servicii:

• asistenta tehnica pentru punerea in functiune a aparaturii achizitionate si instruirea personalului cu privire la modul de functionare al acesteia.

• solutionarea rapida a oricaror probleme aparute in exploatarea aparatelor si suportul nostru privind o folosire cit mai eficienta a acestora.

• consultanta in legatura cu modalitatile de implementare a noilor tehnologii si certificari de calitate in conformitate cu standardele aflate in vigoare.

• service gratuit in perioada de garantie si service post garantie (contra cost sau pe baza de contract).

• verificari si etalonari metrologice la cererea clientului pentru aparatele supuse obligatoriu controlului metrologic de stat.

• transport prin delegat, posta sau servicii de curierat rapid in functie de valoarea produselor achizitionate.

Recomandări produse:

Centrifuga digitala 12 locuri 200-4000 RPM STOC Centrifuga digitala 12 locuri 200-4000 RPM STOC

Centrifuga digitala 12 locuri 200-4000 RPM – STOC PRET 2128 RON+TVA/BUC...

Etuva cu ventilatie naturala JBD 001 Etuva cu ventilatie naturala JBD 001

Etuva cu ventilatie naturala JBD 001 Convectie naturala Domeniu temperatura: 80-250...

Centrifuga digitala Boeco C-28 Centrifuga digitala Boeco C-28

Cod produs: PRE00120613 Capacitate maxima: 4×100 ml(in functie de rotor) Viteza...

Incubator / termostat cu ventilatie BP 60 Incubator / termostat cu ventilatie BP 60

Capacitate aprox 56 litri Numar de rafturi (standard) 1 Gama de temperatura: ambient +5...100 ºC Uniformitate  la 37°C  < 0,5°C Stabilitate < 0,2°C Dimensiuni...

Hota cu flux laminar LFC 1600 Hota cu flux laminar LFC 1600

Acest model  este proiectat  in special pentru aplicatii in microbiologie, biotehnologie si biochimie asigurand conditii sterile impotriva contaminarii cu elemente exterioare oferind o calitate...