ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Psihologie Psihologie Alba Iulia

Energia minții reprezintă esența vieții” (Aristotel)

 

Te confrunți cu stări de depresie, tristețe, dezamăgire, teamă, neliniște, anxietate? Toate aceste stări te afectează nu doar pe tine, ci și pe cei din jurul tău. Este important în astfel de situații să conștientizezi nevoia de ajutor, să îți dorești schimbarea și să soliciți ajutor specializat. Când viața îți dă mai multe întrebări decât răspunsuri, când problemele te copleșesc, e bine să soliciți ajutorului unui psiholog care să îți fie alături.

 

Psihoterapia se adreseaza atât individului, cât și familiei sau cuplului. Numele meu este Precup Amaria și sunt psihoterapeut sistemic pentru familie și cuplu și sunt aici să te ajut. Formarea pe care am făcut-o m-a ajutat să acumulez experiență și să îmi cunosc resursele. În munca mea de psihoterapeut sunt mereu la curent cu noutățile, pentru a fi utilă și actuală. Recomandările pot fi un reper în alegerea unui psihoterapeut, dar fiecare persoana își trăiește experiența în maniera sa unică, în funcție de individualitatea lui. Cel mai bun psihoterapeut este cel care se pliază pe nevoile tale, cel care și se potrivește!

 

Aici puteți beneficia de o paletă largă de servicii psihologice (mai puțin evaluare clinică), printre care:

  • Psihoterapie individuală, de cuplu, de familie sau de grup;

  • Psihoterapie copii și adolescenți;

  • Psihoterapie online;

  • Psihoterapia disfuncțiilor sexuale;

  • Coaching și dezvoltare personală;

  • Educație parentală etc.

Felul în care te simți, în care socializezi, în care gândești și în care acționezi sunt interconectate și orice dezechilibru le afectează pe toate. Simptomele de depresie, anxietate sau ale altor tulburări emoționale sau comportamentale nu trebuie trecute cu vederea. Vino să găsim împreună cele mai bune soluții la problemele care îți acaparează viața și nu te lasă să trăiești frumos, așa cum meriți.

 

Aici vei găsi un mediu cald și primitor, un loc unde vei putea să comunici, să te deschizi și să te eliberezi de toate problemele și suferințele care te apasă. Aici nu vei fi judecat sau criticat, aici vei fi ascultat, înțeles și ajutat să înțelegi mai bine ce se întâmplă în jurul tău și să te înțelegi pe tine însuți.

 

Gândul este sculptorul ce te face persoana care doreşti să fii” (Henry David Thoreau)

 

Nu există rezolvare miraculoasă a problemei! Există etape ce trebuie parcurse, există soluții și e nevoie de răbdare și seriozitate de ambele părți!

 

Te aștept cu drag!

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare