ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Craiova

In cei zece ani de existenta, Priority medical s-a dezvoltat in mod natural la nivelul judetului Dolj, ajungand sa aiba in acest moment patru puncte de recoltare in Craiova si un sediu nou unde avem si platforma tehnica.

Artizana acestui proiect numit Priority Medical, este doamna Doctor Alexandra Buzatu-Lang, Medic Primar Medicina de Laborator, Medic Specialist Endocrinologie, care are o experienta de peste 25 de ani in domeniul medical. Doamna Doctor considera fiecare pacient unic, incercand sa gaseasca si sa rezolve individual problemele de sanatate ale tuturor celor care ne viziteaza.


PRIORITY MEDICAL doreste sa functioneze cu precizia unui ceas elvetian, de unde si sloganul nostru “swiss quality our priority” atat la executia analizelor medicale cat si la eliberarea lor in timp optim.

Filozofia noastra este centrata pe pacient. Incercam astfel sa oferim pacientilor si partenerilor nostrii, medicii clinicieni, cele mai potrivite investigatii de laborator, in concordanta cu datele clinice, patologia si simptomatologia pacientului, interpretand apoi rezultatele obtinute, astfel adaugand valoare diagnosticului.
Toate acestea se realizeaza atat cu aparatura performanta cat mai ales cu personal medical de inalta competenta, personal medical pregatit in domeniul medicinei de laborator.

 

Personalul medical este unul de inalta calificare, cu experienta de peste 15 ani in domeniul laboratorului clinic, care isi dedica toate resursele si priceperea pentru a asigura fiecarui pacient care ne trece pragul, sevicii medicale personalizate de cea mai inalta calitate. Medicii specialisti in medicina de laborator, biologii, tehnologii de laborator si asistentele medicale de laborator va stau la dispozitie cu informatii privind modul corect de recoltare a analizelor medicale si interpretarea lor paraclinica. 

Preocuparea noastra pentru sanatatea pacientilor s-a concretizat prin campanii de investigatii paraclinice realizate PRO BONO, adica toate costurile fiind suportate integral de laborator.

Campaniile noastre s-au adresat atat copiilor, adultului tanar, cat si pacientului varstnic.

 
Programare