ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Neurologie pediatrică Neurologie pediatrică Galati


Centrul Medical PRO CLINIC s-a nascut din convingerea ca oamenii merita toata grija si atentia noastra.Tocmai de aceea, din prima zi de existenta a Centrul Medical PROCLINIC, au fost asigurate toate conditiile necesare: spatii generoase alocate fiecarei specialitati medicale in parte, dotare la standarde europene cu aparatura medicala de inalta performanta, echipa medicala cu experienta, logistica necesara pentru mentinerea confidentialitatii datelor personale ale pacientililor.

 

PRO CLINIC pune foarte mult accent si pe timpul pe care medicii il petrec alaturi de pacienti. Pentru realizarea unei anamneze corecte si complete in vederea alegerii celei mai potrivite abordari terapeutice, fiecare medic al centrului are libertatea de a hotari cat timp petrece cu fiecare pacient.

 

Misiunea PRO CLINIC este sa asigure un act medical de calitate in deplina siguranta pentru toti pacientii care ii trec pragul. Tocmai de aceea s-au facut investitii considerabile in aparatura de sterilizare de care dispune clinica. Procedurile de dezinfectie, sterilizare si curatenie sunt stabilite foarte strict, fiind cunoscute de tot personalul clinicii. Pentru sterilizarea instrumentarului, PRO CLINIC utilizeaza un autoclav care corespunde ultimelor reglementari in domeniu, iar dezinfectia instrumentarului medical, a aparaturii si a cabinetelor se realizeaza cu produse profesionale aduse din Germania.


CENTRUL MEDICAL PRO CLINIC ofera servicii de excelenta, atat pe plan medical, cat si uman. Serviciile noastre se adreseaza deopotriva persoanelor fizice, cat si companiilor. Pentru amandoua tipurile de clienti, planul de actiune al CENTRULUI MEDICAL PRO CLINIC are in vedere actiuni curative si de tratament:analiza statusului medical al pacientului, stabilirea diagnosticului, stabilirerea manierei curative si a tratamentelor, urmarirea pacientului dupa indeplinirea obiectivelor medicale propuse.

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-01-2019
Duta Aurel, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte multumit.

17-07-2018
Gheorghe Luca, 46 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc Pro clinic pentru pachetul nutritional personalizat, cu ajutorul caruia am slabit sanatos.

17-07-2018
Hriscu Alina, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O experienta deosebita intr-o clinica moderna, curata unde am fost intampinata cu amabilitate și profesionalism,cu medici profesionisti,servicii de calitate,preturi exceptionale ,atmosfera placuta .
O clinica in care calitatea serviciilor si sanatatea pacientilor sunt pe primul loc.
Recomand cu incredre PRO clinic !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare