ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Neuropsihiatrie Neuropsihiatrie Galati

Sanatatea TA ,prioritatea noastra!


Ne-am dorit ca aceasta clinica sa fie ALTFEL pentru pacientii nostri. 
Centrul Medical PROCLINIC s-a nascut din convingerea ca oamenii merita toata grija si atentia noastra. Misiunea noastra este  de a ne dedica OAMENILOR prin pasiunea noastra.
Tocmai de aceea, din prima zi de existenta a Centrul Medical PROCLINIC au fost asigurate toate conditiile necesare pentru a realiza aceasta: spatii generoase alocate fiecarei specialitati medicale in parte, dotare la standarde europene cu aparatura medicala de inalta performanta, echipa medicala , logistica necesara pentru mentinerea confidentialitatii datelor personale ale pacientililor, posibilitatea de acordare a serviciilor medicale in tara prin centre medicale corespondente si de sine statatoare.

 

Sănătatea trebuie să fie accesibilă oricui! Avem contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de reduceri și gratuități, din grijă pentru sănătate!


CENTRUL MEDICAL PROCLINIC ofera servicii de excelenta, atat in plan medical, cat si in plan uman. Serviciile noastre, la standarde comunitare, se adreseaza deopotriva persoanelor fizice si companiilor. Pentru amandoua tipurile de clienti, planul de actiune al CENTRULUI MEDICAL PROCLINIC are in vedere actiuni curative si de tratament:,analiza statusului medical al pacientului, stabilirea diagnosticului, stabilirerea manierei curative si a tratamentelor, urmarirea pacientului dupa indeplinirea obiectivelor medicale propuse

Ultimele recomandări de la pacienți:

12-01-2019
Duta Aurel, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte multumit.

17-07-2018
Gheorghe Luca, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc Pro clinic pentru pachetul nutritional personalizat, cu ajutorul caruia am slabit sanatos.

17-07-2018
Hriscu Alina, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O experienta deosebita intr-o clinica moderna, curata unde am fost intampinata cu amabilitate și profesionalism,cu medici profesionisti,servicii de calitate,preturi exceptionale ,atmosfera placuta .
O clinica in care calitatea serviciilor si sanatatea pacientilor sunt pe primul loc.
Recomand cu incredre PRO clinic !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare