ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Medicină internă Medicină internă Bacau

 

Știm că sănătatea este cel mai important lucru, și de aceea vrem să venim în sprijinul vostru, să aveți grijă de ea!


În cadrul Prolife Medical, Dr. Alistar Elena, medic primar Medicină internă și medic primar Cardiologie, doctor în medicină, vă stă la dispoziție cu o gamă variată de servicii medicale, toate într-un spațiu modern, dotat cu aparatură de ultimă generație, pentru un diagnostic rapid și sigur.


Serviciile medicale se remarcă prin profesionalism, eficiență, siguranță, promptitudine, la un raport calitate-preț competitiv. Vă aștept cu servicii medicale de calitate, pentru sănătatea ta și a întregii familii! Sănătatea începe cu o bună prevenție, astfel că diagnosticarea precoce a bolilor este esențială pentru eficiența tratamentului și reducerea timpului de vindecare.


Buna pregătire profesională, răbdarea, empatia, comunicare eficientă cu pacienții și atenția la detalii sunt valori care ghidează activitatea din cadrul cabinetului, pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și să vă mențineți calitatea vieții.


Sunteți întâmpinați de fiecare dată cu căldură și seriozitate și puteți beneficia de servicii medicale complete într-un singur loc, din partea unei specialist medical cu experiență în spate și pregătire profesională de excepție.


Sănătatea ta nu suportă amânare!

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-05-2020
Taranu Florin, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Deja v-am recomandat.Diacnosticul dat de dumneavoastra a fost confirmat de inca 5 cardiologi,drept pentru care am fost operat la institutul inimii de dr Balos Sorin care tot dumneavoastra mi lati recomandat,drept urmare voi reveni la dumneavoastra pentru o ecografie la inima.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare