Promovare firme si produse medicale

©

Autor: Redacția ROmedic

Nu v-ați înscris până acum în cel mai important Index Medical din România? Ați ajuns în locul potrivit.
Ne dorim să împărțim cu dumneavoastră un trafic lunar de peste 620.000 de afișări, înregistrate numai în această secțiune!
Vă spunem cum putem colabora, pentru a oferi firmei dumneavoastră vizibilitatea și audiența de care are nevoie în drumul spre succes.

Ce este Indexul Medical ROmedic?

Indexul Medical ROmedic este de departe cel mai mare loc de interacțiune dintre cererea și oferta medicală din România.
Lunar, peste 110.000 de utilizatori din toată țara folosesc Indexul nostru pentru a căuta produse și servicii medicale.
Găzduim peste 35.000 de produse medicale și oferim cadrul ideal pentru a converti utilizatorii în clienți fideli.
Suntem siguri că vă doriți să fiți acolo unde potențialii clienți se află deja: alte peste 2600 de firme din țară se bucură deja de avantajele statutului de membru al Indexului Medical ROmedic.

Cum pot deveni membru?

Aveți nevoie de doar câteva minute pentru a deveni membru pe Indexul Medical Romedic!
La activarea contului, veți beneficia de statutul de membru Basic, fapt ce presupune afișarea în lista de firme, complet gratuit.
Listarea gratuită vă permite să afișați denumirea completă, un singur domeniu de activitate, adresa și numărul de telefon la care potențialii clienți vă pot găsi.
Doriți promovare suplimentară? Vă spunem în continuare ce opțiuni aveți.

 

Abonamentele Silver și Gold

Abonamentele Silver și Gold reprezintă o investiție de valoare pentru imaginea firmei dumneavoastră!
Sunt metode premium de promovare, ce vă permit să vă promovați produsele cu un maximum de eficiență.

În schimbul unor tarife modice, cuprinse între 30 și 54 de lei pe lună, abonamentele Silver și Gold vă oferă un minisite profesional de prezentare, în care puteți adăuga o prezentare detaliată a activității dumneavoastră, un număr nelimitat de domenii de activitate, fotografii, oferte ș.a.

În plus, dacă optați pentru abonamentul Gold, puteți să vă creați un adevărat magazin online: introduceți produsele, setând descrieri, imagini, preț și primiți cereri de ofertă de la persoane fizice și instituții!

Consultanții noștri vă vor oferi sprijin gratuit în administrarea contului, sfaturi de promovare adaptate nevoilor individuale și vă vor ghida spre cele mai bune rezultate.

Consultați avantajele complete >>AICI<<

Important!

Cel mai bine vă convingeți încercând, știm asta. Din acest motiv, vă oferim posibilitatea de a testa un cont Gold, în mod gratuit, pentru 30 de zile.
Vă bucurați fără restricții de toate avantajele unui abonat Gold, vă convingeți și apoi luați o decizie!

Promovare completă pe ROmedic


Pe lângă abonamentele pe Indexul Medical, echipa noastră de promovare vă recomandă să întregiți modul în care firma dumneavoastră comunică în online.

Ce opțiuni aveți:

✔ publicarea de advertoriale și articole în secțiunile de interes din Biblioteca Medicală și/sau Ghid de sănătate, cu trimitere directă către firma dumneavoastră
banner-e statice sau dinamice în diverse secțiuni ale site-ului (targetate în functie de locație și aria de interes)
✔ campanii de tip SuperOferte, pentru maximum de eficiență cu buget minim
✔ campanii pe Forumul ROmedic: Sticky Message/ Sticky Post
comunicate de presă în secțiunea de Știri Medicale


Argumentul nostru? 1.900.000 de vizitatori unici și peste 6.000.000 de afișări pe lună ce vor contribui considerabil la vizibilitatea firmei dumneavoastră!

Așteptăm să ne contactați pentru a vă recomanda un pachet de promovare personalizat, potrivit bugetului dumneavoastră și target-urilor de vânzări pe care doriți să le atingeți.

Vă stăm alături cu detalii suplimentare și consultanță. Putem sta de vorbă la numărul de telefon 0332 414 747 sau la adresa promo@romedic.ro !

Abonamentul Gold pentru firme ce comercializează produse medicale

Listare în cea mai mare Piață de produse medicale din România - cu o vechime de peste 10 ani ROmedic a obținut notorietate în domeniul achizițiilor de produse medicale...


Data actualizare: 06-03-2017 | creare: 02-07-2013 | Vizite: 3465
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!