ROmedic Cabinete medicale Cluj Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Cluj
Prin periplul propriei mele vieți am înțeles că... fiecare dintre noi se naște cu un dar, un har pe care să-l ofere lumii pentru ca ea, lumea, să devină mai frumoasă, mai bună. Am avut acest privilegiu de a descoperi care e darul meu. Acela de a îndruma oamenii să se regăsească pe ei înșiși, de a le aduce o rază de speranță în suflet că se poate și altfel de cum știau, de a sădi încredere, curaj, bucurie, de a influența și contribui la transformarea lor personală. Fac acest lucru de peste 5 ani cu multă pasiune și dăruire, zi de zi, în propriul Cabinet de Psihoterapie.
 
În cadrul Cabinetului de Psihoterapie se pot rezolva urmatoarele probleme:
Frica de a acționa, timiditatea, neîncrederea în propriul potențial, atac de panică,
anxietate, depresie, alcoolism, anorexie, bulimie, dependențe, fobiile, insomnia,
depersonalizarea, stresul, doliul, tulburările de personalitate, orientările sexuale.
 
Servicii oferite:
Psihoterapie individuală
Psihoterapie de cuplu și familie
Psihoterapia copilului
Psihoterapia adolescentului
Ateliere pentru dezvoltare personală și seminarii pentru:
- copii
- părinți
- adolescenți
- adulți
Cui mă adresez?
Celor ce își doresc îmbunătățirea relațiilor cu copiii, părinții, partenerul (de cuplu sau afaceri), colegii, prietenii, rudele cu ei înșiși, celor ce își doresc să reușească acolo unde își propun, celor ce își doresc să își împlinească visele, Celor ce își doresc să se simtă în acord cu ființa lor interioară, să fie în echilibru, acceptare și înțelegerea propriilor suferințe, neîmpliniri, decepții. Celor ce își doresc să învețe medote noi de gestionare a conflictelor, îmbunătățirea stării de sănătate, a calității propriei vieți.
Psihoterapia se adresează atât adulților, actualilor și viitorilor părinți, celor ce sunt într-o relație, cât și, copiilor, adolescenților.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare