ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Fiecare dintre noi isi doreste o viata implinita, armonioasa, incununata de fericire si iubire iar de cele mai multe ori consideram aceste lucruri ca fiind foarte greu de atins, la indemana altora, mai putin a noastra. Nimic mai neadevarat! Fiecare poate sa obtina tot ceea ce isi doreste, sa isi atinga scopurile, sa cladeasca relatii armonioase, sa fie performant la locul de munca.

 

Cum se pot atinge toate aceste obiective? prin intoarcerea catre noi insine, prin cufundarea in adancurile fiintei noastre, pline de resurse si revenirea la autenticitate. Astfel, calatorind prin universul interior si intelegand tainele ce se ascund sau pe care le-am dat uitarii ne vom regasi intr-o atmosfera plina de iubire si armonie fata de noi si ceilalti.

 

La Cabinetul PsihoArt valorificam potentialul dvs. prin tehnici creative, artistice, relaxare si meditatie, lucru corporal, care au in vedere dezvoltarea atat a aptitudinilor cognitive, emotionale, relationale, in vederea crearii unei consonante intre ganduri-emotii si corporalitate.

 

Te astept sa descoperim impreuna izvorul tau de tamaduire si miracole!


PsihoArt reprezinta un concept al terapiei la nivel de arta. Astfel, copii, adolescenti, parinti, cupluri, familii, pot beneficia de serviciile cabinetului. Doresti sa imbunatatesti relatia cu partenerul? sa te conectezi emotional si sa va regasiti reciproc? sa optimizezi comunicarea cu copilul tau? sau sa-l ajuti sa invinga timiditatea, esecul scolar sau dificultatile de invatare? Solutia este la tine iar PsihoArt te va indruma pas cu pas catre atingerea aspiratiilor tale!


Servicii: Terapie de cuplu si familie in cazul cuplurilor care traverseaza perioade dificile, cupluri cu copii mici, in prag de separare si divort, asistarea copiilor in cazul traumelor emotionale suferite in urma despartirii parintilor, a plecarii in strainatate, etc, copii cu sindrom hiperkinetic si deficit de atentie, cu tulburari de vorbire, adulti cu anxietate, depresie sau care doresc sa parcurga programe de dezvoltare personala.

Ultimele recomandări de la pacienți:

03-06-2016
Ciprian, 41 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna psiholog m-a ajutat foarte mult in momente in care imi pierdusem orice speranta. Recomand cu toata inima!

24-03-2016
Livia Vorniceanu, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu toata increderea serviciile doamnei psiholog Roxana Dumitru. M-au impresionat profesionalismul dumneaei, inalta sa pregatire si, nu in ultimul rand, calitatile sale umane. Intruneste toate atributele unui psiholog competent, ce are capacitatea de a inspira clientii sa isi redescopere resursele personale pentru a depasi limitele si obstacolele din viata de zi cu zi, dar si cele din situatiile critice. Ii multumesc, pe aceasta cale, pentru suportul pe care mi l-a acordat in perioada de consiliere!

07-03-2016
Raicu Elena, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O atmosfera calda iar psihoterapeutul unul in fata caruia n-ai cum sa nu-ti dai jos toate mastile si sa fii cu adevarat tu.
Recomand cu toata sinceritatea omul si profesionistul, Roxana Dumitru.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!