ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dependență & toxicologie Dependență & toxicologie Bucuresti

Covid-19 si dificultatile emotionale

Covid-19 si dificultatile emotionale
Autor: Psihoterapeut Gosa Carmen Dolores

Coronavirus influenteaza direct si indirect persoanele de pe mapamond și este potențial generator de nenumărate dificultăți sau suferințe. 

Persoanele afectate de anxietate si alte probleme psihice sau emotionale in contextul expunerii la acest virus sau la informatii legate de virusul Covid - 19 se pot adresa unei echipe de specialisti psihoterapeuti ai Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa pana la 1 Mai.

 

Cand emotiile negative puternice sunt refuzate, negate sau impinse in afara constiintei, ele se exprima fie prin trairi corporale, fie se dezvolta cu mai multa putere si tind sa iasa din nou la suprafata, dand senzatia ca orice ai face nu se schimba nimic si pot deveni acaparatoare. Insa acceptand emotia pozitiva sau negativa deopotriva, aceasta da posibilitatea persoanei sa functioneze constructiv, putand sa caute solutii de rezolvare a problemelor si sa observe in acelasi timp cum emotia trece, ca si gandul. Orice tip de emotive este normal, este usor de trait can o accept de la inceput, este tolerabila si anunta o nevoie a ta. Poate de siguranta, poate de apartenenta, poate de impartasire sau de afectiune. Ce nevoie iti anunta emotia ta?

 

Da-ti voie sa fii intelegator/ intelegatoare cu tine insuti/ati, cu bunatate si toleranta fata de fiecare traire personala.


Te confrunți cu stări emoționale dificile (îngrijorare, tristețe, neputință) generate de răspândirea virusului Covid - 19 și problemele nu par a se diminua în ciuda eforturilor tale și ale celor din jur?
Ți-e dificil să gestionezi și să comunici emoții, sentimente și nevoi iar acest lucru îți afectează viața?
Cauți pe cineva specializat să te asculte, să te înțeleagă și să te ajute să depășești această neliniște generată de situația actuală?
NU EȘTI SINGUR!!!

 

BENEFICII:
- Poti să obții informațiile necesare despre coronavirus;
- Poti sa dezvolti diferite forme de cunoaștere a propriei persoane, a punctelor forte, care aduc o perspectivă autentică asupra vieții tale, a ta și a celor din jur.
- Ințelegere a modului în care valorile tale pot întări sau, din contră, împiedica anumite comportamente.
- Dezvoltarea, identificarea si intarirea unor mecanisme adaptative și eficiente de a face față situațiilor dificile.
- Vindecarea suferințelor emotionale si psihologicede coronavirus și conturarea unei perspective pentru o viață mai bună și mai satisfăcătoare.


Valabil în țară și străinătate, celor de acasă și cadrelor medicale.
O inițiativă a președintelui Institutului Român de Psihoterapie Integrativă, Mara Priceputu.


O echipa de psihoterapeuți este alături de tine GRATIS online sau telefonic, accesând linkul de la finalul articolului.

Ajuta cum poti comunitatea din care faci parte, si poti ajuta online prin distribuirea acestei informatii.

 

Programul meu, Cabinet Individual de Psihologie Gosa Carmen Dolores, este in fiecare joi intre 11.00 si 16.00 si sambata intre 12.00 si 14.00.

 

https://irpi.ro/irpi-psihoterapie-integrativa-pentru-situatii-de-urgenta/?fbclid=IwAR06ygCjqSh_2U85X4QMa2dULE_9rSEjln3-76AQtnVTSq3fgZ3Dy3YlaFA

 

 
Programare