ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Sibiu

Motivele pentru care poți apela la psihoterapie sunt diverse. Ar putea fi vorba despre dificultăți de relaționare în cuplu, la serviciu, cu prietenii, cu familia de origine, stres, anxietate, depresie sau oricare altă problemă. Important este să ai grija de sănătatea ta emoțională și să-ți recapeți echilibrul interior.

 

Nevoile de a ne simți înțeleși, acceptați și apreciați sunt universale, iar atunci cand acestea ne lipsesc, ne este cu atât mai dificil să depășim problemele cotidiene.

 

In cabinetul de psihologie vei putea să-ți exprimi emoțiile și nevoile fără să te simți judecat/ă, având parte de un cadru de siguranță, empatie și încredere.

 

Daca simți că problemele tale te copleșesc și vrei să faci ceva în privința asta, vino să stăm de vorbă și vom descoperi împreună soluțiile care ți se potrivesc.

 

 

Vei găsi sprijinul și discreția prin intermediul următoarelor SERVICII:

 

 

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ - se adresează persoanelor care au nevoie de ajutor, îndrumare și suport pentru depășirea diverselor greutăți, de la probleme de sănătate mintală, la dificultățile vieții de zi cu zi.

 

 

PSIHOTERAPIE DE CUPLU - se adresează atât cuplurilor care se confruntă cu dificultăți de relaționare, neînțelegeri sau conflicte, cât și celor care vor să-și îmbunătățească relația de iubire.

 

 

AUTOCUNOAȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ - se adresează persoanelor dornice să-și descopere și valorifice resursele interioare în scopul îmbunătățirii calității vieții și obținerii stării de bine.

 

 

PSIHOTERAPIE ONLINE - se adresează persoanelor care se află în altă localitate/ țară sau celor care, din diverse motive, găsesc dificilă deplasarea spre cabinetul de psihoterapie.

 

 

 

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!