ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

De unde porneste ideea initiala de a practica psihologia? Din nevoia impetuoasa de a ajuta pe oricine are nevoie de sustinere, de empatie, de intelegere, impletita cu anumite experiente traite si in principal din ceea ce am invatat in urma lor! Este o cunoastere pe care, daca ai posibilitatea, poti sa o imprastii in jurul tau, poti sa fii de folos oricui iti solicita ajutorul!

 

Daca simtiti nevoia unei clarificari, daca va este dificil sa vedeti solutionarea problemelor ivite, va ies in intampinare cu mult drag! Si inteleg sa fac lucrul acesta intr-o modalitate suportiva, deoarece am credinta ca fiecare persoana are propriile resurse si totodata propriile rezolvari ale eventualelor probleme, acesta fiind motivul pentru care nu cred in existenta unor "retete" universale aplicabile tuturor ci, din contra, imi doresc sa va ajut sa gasiti acea rezolvare care se pliaza pe temperamentul dumneavoastra!


Cu referire la grupul de dezvoltare personala pe care vi-l propun,simt nevoia catorva sublinieri: este ivit din constatarea facuta de-a lungul timpului ca, in prezentul vesnic nou si plin de informatii, un copil se dezvolta mult mai usor si frumos daca reuseste sa capete siguranta si increderea in sine necesare pentru echilibru emotional, daca invata sa aiba in orice actiune motivatie interioara si siguranta.


Pot parea vorbe pretentioase dar cu totii ne dorim ca, pentru copiii nostri, relationarea cu ceilalti sa fie un act facil, vrem sa-i privim cum se integreaza si fac fata oricaror provocari zambind, pentru ca stim ca sunt capabili de foarte multe! Iar pentru toate acestea nu au nevoie decat de siguranta si certitudinea pe care o pot obtine din reactia celorlalti, pentru ca si ei, ca si noi, se raporteaza la cei din jur…


De aceea imi doresc sa creez un spatiu in care sa se dezvolte si sa invete ca au resursele necesare de a se integra, un loc in care sa descopere ca si altii au probleme similare, sa invete din greselile celorlalti dar si din reactiile acestora fata de propriul comportament!

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-02-2018
Valentin P., 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Va multumesc din suflet pentru contributia avuta la rezolvarea acestor probleme sau dileme care ma presau.

Sper sa pot veni la dumneavoastra suficient de des pe cat as vrea.

28-02-2018
Alexandru- Dragos, 55 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Va mulțumesc! Durerea pe care o simt de când a murit tatăl meu,nu poate fi cuantificata. Dar sunt împăcat că ne-ați deschis pur si simplu ochii și în felul asta nu l-am lăsat singur in acele ultime zile! Vă mulțumesc!

28-02-2018
Rafael Bratosin, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In urma vizitei din toamna la cabinetul dumneavoastra am rezolvat multe aspecte mai mult sau mai putin ascunse oservarii noastre, care trenau ca probleme in familia noastra. am fost impresionati de profesionalismul dumneavoastra si vom colabora si in continuare.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!