ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

Bună, sunt Alina Alexandrescu

 

Life-coach, psiholog clinician și psihoterapeut membru al Colegiului Psihologilor din România cu drept de liberă practică în psihoterapie integrativă.

 

Iubesc ceea ce fac și îmi practic profesia cu bucurie, pentru mine este o onoare și un privilegiu să joc un rol în poveștile oamenilor și să îi ajut să își schimbe viața. Citesc, particip constant la cursuri de specialitate și mă pregătesc continuu să pot fi de un real ajutor oamenilor care vin înspre mine. Te aștept în cabinetul meu unde vei găsi un mediu securizat în care te voi însoți pe drumul tău spre autocunoaștere, vindecare, găsirea propriului adevăr și îndeplinirea obiectivelor.

 

Cel mai important element în succesul terapiei/consilierii îl constituie relația terapeutică fundamentată pe respect, încredere, confidenţialitate, acceptare, căldură și autenticitate. Abordarea mea este integrativă, bazată pe importanța relațională, iar în cadrul ședințelor folosesc metode și tehnici personalizate pentru fiecare în parte deoarece știu că fiecare persoană este unică, are propria sa personalitate și propria sa poveste de viață.