ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Psiholog Alexandrescu Alina

  • Specialitate:Psihoterapie, Psihologie
  • Competențe:Psihoterapie integrativă
  • Telefon:0770356834
  • Localitate:Bucuresti
  • Județ:Bucuresti
Psiholog Alexandrescu Alina

Sunt Alina Alexandrescu, life-coach, psiholog-psihoterapeut membru al Colegiului Psihologilor din România cu drept de liberă practică în psihoterapie integrativă. Te aștept în cabinetul meu unde, împreună, vom căuta metode prin care vei deveni mai conștient de propriile tale resurse și de puterea pe care o poți avea în momentul în care ești tu însuți. 

 

Servicii oferite in cabinet:

- Psihoterapie individuală și de cuplu

- Consiliere în carieră
- Dezvoltare personală

- Parenting

- Live coaching

 

Iubesc ceea ce fac și în fiecare zi îmi practic meseria cu entuziasm și bucurie. Sunt o persoană empatică, un bun ascultător iar în cabinetul meu am creat un spațiu discret unde iți va fi usor sa imi transmiți ceea ce te apasă. Consider că este o onoare și un privilegiu să joc un rol în poveștile oamenilor, să îi ajut să își schimbe viața.
Cel mai important element în succesul terapiei/consilierii îl constituie relația terapeutică fundamentată pe respect, încredere, confidenţialitate, acceptare, căldură și autenticitate. Abordarea mea este integrativă, bazată pe importanța relațională, iar în cadrul ședințelor folosesc metode și tehnici personalizate pentru fiecare în parte deoarece știu că fiecare persoană este unică, are propria sa personalitate și propria sa poveste de viață.
Cabinetul meu este situat în zona Cismigiu, la 3 min. de mers pe jos de la stația de metrou Izvor. Ședința durează 50 de minute si costă 100 lei. În cazul în care nu ești dispus să ajungi la cabinet se pot asigura și ședințe online, prin Skype.
Mai multe detalii pe www.psihoterapiasinelui.ro.
Te rog, nu ezita să mă contactezi dacă ai întrebări.