ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Ai facut primul pas. Aici cineva este alaturi de tine.
Daca esti interesat sa afli cum functioneaza psihicul tau, care sunt calitatile si capacitatile lui, adica de o testare psihologica, o evaluare a personalitatii sau, in cazul unei suspiciuni de boala, de un diagnostic, vei gasi informatiile necesare in pagina psihologului.
Daca treci printr-un moment dificil din viata, intampini dificultati in adaptarea la o situatie, la schimbare, ai probleme de relationare cu familia sau cu ceilalti, sau pur si simplu simti nevoia sa discuti cu cineva care te poate asculta cu adevarat, cauta pagina psihoterapeutului, unde vei gasi mai multe detalii.
Viata sexuala ocupa un loc important in existenta, dezvoltarea si pastrarea sanatatii omului. In epoca moderna tratarea problemelor sexuale are la dispozitie nenumarate posibilitati. Consulta pagina sexologului pentru a afla daca exista probleme de acest fel in viata ta.
Poti afla informatii despre diverse teme din domeniile de mai sus accesand pagina de articole ce va fi completata constant. Sau imi poti scrie, propunandu-mi teme de interes.
Tristete, izolare, teama, anxietate, depresie, furie, inutilitate, neimplinire, retragere, neincredere, lipsa sperantei, singuratate, suferinta? Nu poti sa treci peste ele? Cineva te poate asculta. Pe TINE ! Cineva te poate intelege. Iar daca tu vrei, cineva te poate ajuta...
Discutiile se vor purta in liniste, in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, situat central si usor accesibil, in confidentialitate.
Acestea sunt serviciile pe care vi le ofer:
Evaluare/testare psihologica
Examen psihologic pentru comisia de expertiza
Examen psihologic pentru dosar dementa, Alzheimer etc.
Deplasare la domiciliu in cazuri speciale (urgenta, nedeplasabili etc.)
Diagnostic clinic
Consiliere psihologica
Psihoterapie individuala si de grup
Psihoterapie familiala si de cuplu
Terapia tulburarilor de natura sexuala, sexologie
Tehnici de relaxare si metode antistres

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare