ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Sexologie Sexologie Bucuresti

Aplicatii pentru smartphone si tableta destinate celor care au stari de anxietate sau stari depresive

Sunt singurele aplicatii pentru smartphone si tableta destinate celor care au stari de anxietate (cu sau fara atacuri de panica) sau stari depresive (de intensitate usoara spre moderata). Extrem de simplu de utilizat, in aproape orice situatie sau moment si intotdeauna la indemana. Un ajutor intotdeauna aproape de tine!
Prin utilizarea acestor aplicatii faceti Primul Pas spre a va imbunatati starea psihica si fizica. Veti invata cum sa vedeti altfel lucrurile, sa va bucurati din nou de viata; informatiile cuprinse in aplicatii, ghidurile audio, tehnicile si indrumarile va vor fi de un real ajutor.
Ca psiholog clinician cu experienta, m-am intalnit adeseori in cariera mea cu persoane ce sufera de anxietate sau depresie, si stiu cat de neplacute sunt aceste stari si cat de mult influenteaza aceste stari viata si activitatea celor ce sufera din cauza lor.
Am dezvoltat aceste aplicatii ca niste instrumente dedicate acestor persoane, instrumente care le vor ajuta sa inteleaga si sa gestioneze mai bine starile neplacute. Ele inglobeaza cele mai potrivite si moderne abordari psihoterapeutice si au fost concepute sa poate fi usor integrate intr-o abordare complexa, alaturi de alte solutii (tratament medicamentos, psihoterapie etc.). Cu alte cuvinte utilizarea acestor aplicatii nu exclude un tratament medicamentos sau psihoterapeutic ci functioneaza foarte bine alaturi de acestea, daca este cazul, sau separat, in functie de situatie.
Cred cu adevarat, ca urmarea cerintelor aplicatiilor va contribui cu adevarat la scaderea starilor neplacute si va aduce o imbunatatire a starii generale. Prin utilizarea aplicatiei potrivite (Fara Anxietate® de catre persoanele care au stari de anxietate sau atacuri de panica si Fara Depresie® de catre persoanele ce sufera de stari depresive) veti intelege cu ce va confruntati, care sunt cauzele starii, ce puteti face pentru a gestiona aceste stari si pentru a va imbunatati functionalitatea.
Prin intermediul acestor aplicatii veti face parte dintr-un program mai larg ce urmareste imbunatatirea starii emotionale, fizice si psihice. Veti avea acces la ultimele informatii (verificate, autentice si profesioniste) legate de sanatatea psihica dar si la update-uri ale aplicatiilor, pentru a fi la curent cu ultimele descoperiri sau evenimente (cursuri, workshopuri).
Utilizarea acestor aplicatii este un inceput, pentru care Va Felicit! Prin tot ceea ce facem incercam sa fim Alaturi de tine !

Aplicatiile prezentate nu inlocuiesc un consult sau un tratament de specialitate. Ele nu pot fi utilizate ca metoda de diagnosticare. In unele cazuri este recomandata si necesara colaborarea cu specialisti in domeniu sau combinarea cu metode psihoterapeutice
* Disponibile prin: Google Play
* Informatii suplimentare puteti obtine pe: www.psihologultau.net , prin email la contact@psihologultau.net sau la telefon 0745074845 – psiholog Valentin PESCARU
 
Programare