ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Sexologie Sexologie Bucuresti

Abordarea psihoterapeutica a anxietatii si a atacurilor de panica

Autor: Pescaru Valentin
Accesați fișierul [format doc]
Ne face placere sa va invitam la workshopul cu tema:

"Abordarea psihoterapeutica a anxietatii si a atacurilor de panica cu tehnici de relaxare"

In ultimii ani se constata o crestere impresionanta a numarului de persoane cu tulburari de anxietate (teama constanta si continua) si atacuri de panica. Cauzele sunt numeroase si complexe, de aceea si abordarea psihoterapeutica a acestor tulburari necesita o viziune multipla si complexa.
Workshopul va prezenta caracteristicile tulburarii pentru a putea fi recunoscuta, cateva dintre cauzele de baza dar si cele mai importante directii psihoterapeutice.
In tratamentul anxietatii si a atacurilor de panica au o utilizare importanta tehnicile de relaxare - elemente despre care se va discuta pe larg in cadrul evenimentului. Vor fi prezentate, in premiera, cele mai noi metode de tratare a anxietatii si a atacurilor de panica prin utilizarea singurelor aplicatii pentru smartphone si tableta, existente in prezent in Romania.
Acest workshop va va invata cateva tehnici usor de aplicat dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului Dumneavoastra; exercitiile alese sunt simple si la indemana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa, etc.

Programul este condus de catre Valentin PESCARU, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica si sexolog.
Momentul desfasurarii: 03.10.2015
Adresa: Clinica Aquamarin - Bd.Decebal nr.6, bl.S10, sc.1, et.1, apt.3, sector 3
Program: 10.00-15.00
Taxa de participare: 90 ron/persoana
 
Programare