ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Psihologie Psihologie Sibiu

Dacă ai deschis această pagină, ştii deja ce înseamnă un cabinet de psihologie. Probabil că te-ai blocat într-o stare sau o situaţie şi resimţi acest fapt suficient de deranjant încât să accepţi ideea că ai nevoie de o rezolvare, alta decât ce ai încercat până în prezent. Mai mult ca sigur, ai lăsat deoparte prejudecăţile privind „mersul la psiholog” şi te-ai decis să începi să-ţi asumi responsabilitatea pentru schimbarea situaţiei şi a ta.


Te felicit pentru acest pas! Să admiţi că ai mai multe necunoscute decât opţiuni, mai multe spaţii goale sau pline de neajunsuri decât obiective formulate şi atinse, necesită o doză mare de curaj şi încredere. Tocmai ai pierdut o parte din iluziile fermecătoare ale vieţii şi începi să explorezi realitatea fiinţei tale şi a lumii care te înconjoară. Şi dacă te uiţi cu atenţie, observi că ai lăsat în urmă şi o serie de clişee care ţi-au menţinut percepţia şi gândirea captive într-o lume şi un spaţiu de care ai fost învăţat mai degrabă să te fereşti, decât să le înţelegi şi să te dezvolţi în ele.


Dacă te opreşti aici, nu-ţi iau înapoi felicitările! Ai apucat să vezi şi să simţi cum eşti de fapt, cum ar putea fi viaţa ta. Cel puţin, vei visa frumos de aici înainte.
Dacă mergi mai departe şi intri în cabinet, pregăteşte-te să faci cunoştinţă nu cu psihologul, ci cu tine însuţi. Este de departe cea mai importantă persoană pe care o vei cunoaşte vreodată şi va fi cea mai puternică şi dorită întâlnire a vieţii tale. Iar, eu, psihologul, voi avea rolul să te însoţesc, susţin, ghidez în procesul de vindecare.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare