ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Call Center - Parinte 24 - Serviciu gratuit

Call Center - Parinte 24 - Serviciu gratuit
Autor: Cristina Cojocaru

Bine ati venit!

Aveti de mers la un doctor sau alt specialist cu copilul si nu stiti ce sa faceti? Copilul/adolescentul e timid sau sta retras mai mult decat altii de varsta sa? Cautati sa intelegeti de ce unul dintre copiii dvs. se poarta asa cum nu va asteptati? Vreti sa vedeti daca e normal sau nu ce se petrece? Pentru a fi parinte nu primim manual de instructiuni. Suntem nevoiti sa invatam din mers, sa ne adaptam mereu. Viata copiilor nostri ne ofera lucruri neasteptate si uneori nici noi nu stim cum sa facem mai bine, mai ales ca suntem bine intentionati.

Stim cum este sa fii parinte: - sa cauti solutii si sa nu stii incotro s-o apuci, - sa ai intrebari fara raspuns, - sa alergi de la un specialist la altul si sa ramai in mijlocul drumului nedumerit, - sa tot incerci sa rezolvi ceva si de fapt, sa simti ca bati pasul pe loc.

De aceea, am deschis aceasta linie telefonica. Pentru ca nu ne putem creste copiii singuri, ci impreuna cu cei de langa noi, care sa fie de incredere si sa ne ofere informatii sigure. Vrem copiii nostri sa creasca frumos, sa fie sanatosi si sa le oferim tot ce putem mai bun. Va oferim raspunsuri si recomandari de specialitate prin linia telefonica pusa la dispozitie pentru parinti - Parinte 24. Veti fi tratati cu rabdare, calm si respect. Apasati ”Solicitati o programare” si noi vom prelua situatia dvs. Sau, sunati la 0733 328 158 de Luni pana Vineri, intre 09.30-19.30. Pentru urgente, primim apeluri si Sambata, intre 09.00 si 18.00.

 

Ghid: Acesta este un serviciu telefonic de specialitate psihologica, cu durata de 30 de minute si include: - solutii si raspunsuri concrete la intrebarile dvs., - recomandari catre specialisti in functie de situatia in care va aflati, - opinie de specialitate de la un psihoterapeut acreditat, - cel putin 2 solutii practice prin care sa va imbunatatiti situatia in cel mai scurt timp.In cazul in care situatia dvs necesita mai multe interventii, aveti rezervata o programare telefonica sau puteti solicita sedinte psihoterapeutice (Skype sau in cabinet).

Va ajutam cu placere!

 
Programare