ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Scrisoare deschisa catre fostii mei clienti

Autor: Cristina Cojocaru
Dragi fosti clienti,

Gandindu-ma zilele trecute la dvs. si reluand ce am lucrat impreuna din 2010 si pana azi, am constientizat ca se intampla cateodata, cand dvs. spuneati ca o sa ma cautati cand veti avea nevoie, sa fie dupa o sedinta in care am lucrat impreuna profund, foarte profund cu emotiile, cu starile pe care le aveati. Eu apreciam mult aceste sedinte pe care le consideram un semn ca terapia avanseaza in directia buna si ma bucuram tare ca am ajuns in acest punct cu fiecare in parte. Il consideram un mare castig pentru ambele parti. Din pacate, poate prezenta si un risc, daca persoana nu continua procesul terapeutic inceput: riscul de a spori confuzia de sine, dezorientarea si probabil unele efecte in organism corespunzatoare disconfortului emotional (senzatiile fizice ale nelinistii, descurajarii, ingrijorarii, intimidarii, temerii, rusinii etc.), ca urmare, de a ramane cu un gust amar. Poate acest disconfort despre care vorbesc l-ati simtit, poate nu - nu suntem constienti de noi mereu asa cum am vrea.

Va spun toate acestea in calitate de terapeut implicat in munca sa cu oamenii. Ma simt neputincioasa, vulnerabila si nesigura in fata clientilor mei care, in mod absolut indreptatit, pot alege sa opreasca terapia la momentul potrivit lor.
Dati-mi voie, va rog, sa va recomand sa continuati ce am inceput impreuna, cu orice psihoterapeut veti considera potrivit nevoilor dvs.
Pentru aceasta, cele mai bune recomandari ale mele sunt catre terapeuti sistemici pe care ii cunosc indeaproape ca buni si foarte buni profesionisti (cu mare disponibilitate de a lucra pe Skype):
- Irina Elena Rusu: 0744201859
- Nora Toma: 0745925815, 0728267605
- Valentina Simon: 0749092903
- Simona Herb: 0755690033
Doar pentru ca terapia cu mine a dus pana intr-un punct, nu inseamna ca nu puteti reusi, nu inseamna ca problemele cu care ati venit nu au rezolvare si nu inseamna ca terapia nu fucntioneaza. Asa a fost atunci. Avem nevoie sa mergem inainte.

Va transmit recunostinta pentru tot ce am invatat din terapiile cu dvs. si va doresc sa aveti cat mai multe alegeri inspirate.


Cu interes de mai bine, martie 2016
Cristina Cojocaru
 
Programare