ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Braila

Daca simti ca ceva nu mai este ca inainte, te apasa, te nemultumeste, te ingrijoreaza sau te intristeaza, apeleaza la psiholog !
Daca vrei sa te dezvolti, sa te cunosti mai bine, sa iti dezvolti abilitati personale care sa te ajute in atingerea obiectivelor tale, apeleaza la psiholog !
Psihologul este un profesionist calificat si instruit pentru a-ti facilita propria cunoastere si intelegere si pentru a-ti oferi suportul necesar de a traversa dificultati si perioade problematice din viata ta si a familiei tale.
Psihoterapia este un instrument valoros utilizat pentru a te ajuta sa faci fata dificultatilor personale şi interpersonale, situatiilor traumatice, bolilor acute sau cronice, bolilor genetice, dizabilitatilor, tulburarilor psihopatologice, tulburarilor somatoforme etc.

 

Cabinetul individual de psihologie EVY DEHELEAN va ofera servicii psihologice de cea mai buna calitate, folosind tehnici si metode psihologice validate stiintific.
Intr-o atmosfera placuta si relaxanta, in conditii de deplina confidentialitate garantate de codul deontologic, va oferim urmatoarele servicii:
* Psihoterapie adulti
* Psihoterapie copii si adolescenti
* Psihoterapie si consiliere online - pentru tulburarile de anxietate, tulburari depresive, managementul stresului
* Psihologie clinica - evaluare psihologică, psihodiagnostic adulti, copii si adolescenti, evaluarea complexa a personalitatii
* Psihologia muncii si organizationala - avize psihologice periodice şi pentru angajare
* Psihologia transporturilor - aviz psihologic pentru obtinerea permisului de conducere categoriile A si B
* Evaluare psihologica clinica la domiciliu pentru persoanele nedeplasabile in vederea eliberarii raportului necesar la comisia de evaluare a persoanelor cu handicap

Cabinetul Individual de Psihologie Evy Dehelean s-a infiintat in anul 2010, conform legii 213/2004 si este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, avand codul de inregistrare 1BR1951

Va astept cu incredere !

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare