ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Psihologie Psihologie Braila

Psihoterapia si consilierea online

Autor: Evy Dehelean
De ce psihoterapie si consiliere online?
Pe scurt: fiindca vremurile s-au schimbat si oamenii odata cu ele ! Fiindca nu mai suntem pe vremea lui Freud, fiindca celebra canapea poate fi fotoliul tau de acasa, fiindca tehnologia ne ajuta sa obtinem rezultate excelente daca ne folosim de ea inteligent si fiindca este momentul sa nu mai traiesti cu frustrarea ca nu ai timp sa ajungi pana in cabinetul psihologului sau nu gasesti loc de parcare sau nu ai cu cine lasa copiii acasa sau esti in alta tara si este dificil sa urmezi o terapie intr-o alta limba si in alt context cultural.

Sigur, nu orice probleme psihologice se pot trata online. Dar exista dovezi clare si studii care ne spun ca psihoterapia online a tulburarilor de anxietate, de exemplu, este la fel de eficienta ca terapia fata-in-fata, cu conditia sa ai acces la resurse si informatii date de profesionisti in domeniu si sa fii asistat in terapia online de un psihoterapeut care poate personaliza programul terapeutic conform nevoilor si ritmului tau !

Acum iti pot oferi o astfel de facilitate prin intermediul primei platforme profesionale de preventie si psihoterapie a anxietatii PAXONLINE (mai multe despre platforma in spotul video)
Daca esti interesat sa afli mai multe detalii, contacteaza-ma !

Te astept cu incredere !

 
Programare