ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Braila

EU merg la psiholog ! TU?

Salut CAUTATORILOR! De ce va recomand psihologul Evy Dehelean?

Va spun cautatori pentru ca in mod sigur cautati ceva. Poate doriti sa va gasiti LINISTEA INTERIOARA de care v-ati indepartat doar de ea, poate cautati sa intelegeti CE? se intampla in viata voastra si DE CE? si mai important cum aveti posibilitatea sa va "adunati" dupa ce un anumit eveniment, situatie, circumstanta "v-a imprastiat".

Va scriu din propria experienta si anume din postura unei persoane care nestiind cum "sa se adune" vroia sa isi incheie socotelile cu viata. Asta pana cand am fost indrumat sa CAUT un psiholog caruia sa ii cer ajutorul. Si bine am facut. Initial am ales un psiholog la care dupa prima sedinta am tras concluzia ca nu ma poate ajuta adica m-am simtit si mai tulburat insa nu am renuntat si am cautat altul. A doua oara am facut alegerea potrivita in sensul ca pe mine, personal, m-a ajutat.

Cum?
Sa nu va imaginati ca au PASTILA FERICIRII. Nici vorba! Te ajuta sa intelegi ca de fapt PASTILA FERICIRII este in tine. Te ajuta sa intelegi CUM FUNCTIONEZI cand ajungi la el in cabinet, DIN CE CAUZE functionezi asa ca in final sa te indrume CUM SA MODIFICI NISTE PARAMETRI AI FUNCTIONARII TALE fapt ce inseamna o FUNCTIONARE CORECTA a fiintei tale.
Interesant este ca descoperi cat de minunata este viata si ca merita traita oricate ai intampina.
Ii multumesc foarte mult lui Evy pentru ca m-a ajutat sa inteleg ce se intampla cu mine ca apoi sa ma ajute sa inteleg ca multe din cate ni se intampla nu isi au radacini in realitate.

Va recomand psihologul Evy Dehelean din doua motive:
1. din prima sedinta in urma interactiunii cu dansa am avut convingerea ca ma va ajuta; adica altfel spus CAND AM INTRAT IN CABINETUL DANSEI IMI SPUNEAM CA VIATA ESTE GREA SI CA NU MERITA TRAITA CAND AI ATATEA PROBLEME iar cand am terminat terapia (ma refer la cateva luni) imi ziceam ce imi spun si acum CAT DE SIMPLU ESTE A TRAI CAND STII CUM SA TE RAPORTEZI LA NOIANUL DE PROBLEME CARE VIN SI TREC IN VIATA NOASTRA.

2. nu desface firul in patru, ci trece direct la actiune, rezultatele venind neintarziat cu o singura conditie PERSOANA CARE II CERE AJUTORUL SA VREA SCHIMBAREA.

Am inteles ca pentru a trai in pace nu ne costa nimic decat stradania ca sa intelegem cat de simplu este A TRAI.

Va multumesc daca mi-ati citit recomandarea si sa meditam la ce a spus Buddha: "PRIN GANDURILE NOASTRE CONSTRUIM LUMEA".

EU merg la psiholog ! TU?

S. I. , oct. 2014
 
Programare