ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Braila

Pacientul - un expert in ceea ce i se intampla (II)

Pe parcursul anului 2017, am traversat o criza existentiala cruntă, cumplită, pot spune chiar fără precedent in viata mea de pana acum, si numai faptul ca am primit ajutor specializat m-a ajutat sa pot trece cu bine peste. Am ales sa merg la un psihoterapeut, iar cabinetul doamnei Evy Dehelean s-a dovedit a fi o buna alegere, deoarece dânsa, incă de la primele sedinte mi-a pus un diagnostic deosebit de clar si de o mare acuratețe, identificand in cazul meu două mari probleme si anume:
 
                                      -teama de abandon si
                                      -convingerea ca nu merit sa fiu iubit.
 
Am lucrat impreuna, cautand cauzele care au determinat si intretinut aparitia acestor convingeri si temeri care imi faceau ca viata sa mi se pară insuportabilă. Am ajuns in cele din urmă sa depasesc criza si incet incet, sa-mi recapat linistea si motivatia de a trai. La cabinet am descoperit informatii pe care nu le-am putut afla altundeva, competența doamnei Dehelean cat si straduinta mea, au fost decisive în lupta cu anxietatea, teama, și celelalte dificultăți rezultate în urma celor două probleme expuse.
Astăzi, când scriu aceste rânduri, mă mir și eu prin ce-am putut trece și cât de mult mi-a folosit că am avut alături un ajutor de nădejde în mijlocul furtunii și furiei gândurilor.‘‘
 
                                                                                  A.S, 32 ani
 
Programare