ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihologie Psihologie Cluj-Napoca

" Dragostea nu înseamnă să privești unul la celălalt, ci să priviți împreună în aceeași direcție”. Antoine de Saint-Exuper.


Lipsa apetitului sexual, lipsa comunicării sau insatisfacție​ în cuplu? Nu te mai simți apreciat, iubit sau înțeles în cuplu? A apărut infidelitatea? Certurile sunt tot mai frecvente? Nu găsești persoan​a ​potrivită pentru tine sau toate relațiile ta​le seamănă între ele​?

​Aprofundarea relației, armoni​a ​și echilibru​l​, comunicare​a​ deschisă și eficientă în cuplu,​ identificarea​​ și depășirea ​obstacolelor​​ ​din ​calea fericirii tale​ sunt unele dintre obiectivele tale?​​ ​Te invit la Cabinetul de Psihoterapie si Sexologie Psy Essence. Este ​mai sănătos ca de la​ primele semn​ale de alarmă din ​relație să ​găsim cele mai bune soluții​​ cu ajutorul unui specialist​ în terapia de cuplu​​, pentru a crea premizele cuplului tău fericit.

 

Numele meu este Nadia Cupșa, sunt psiholog, psihoterapeut, sexolog și consilier de cupluri, cu formare în psihodramă, desen oniric și practician acreditat​ în metoda „Călătoria”.

 

Contactează-ne acum pentru programare și vom soluționa eficient:

 

dificultățile ​de comunicare și relaționare

anxietatea ​sau depresi​a​

disfuncți​a ​erectil​ă​

infertilitatea​

atacurile ​de panică

ejaculare​a ​precoce

scăderea libidoului

anorgasmi​a​


Ignorarea problemelor apărute în cuplu nu face decât să le agraveze, să diminueze considerabil ​intimitatea ​și ​să ne tocească relația​. Vino la Cabinetul de Psihoterapie si Sexologie Psy Essence pentru a învăța să gestionați ​cu succes ​momentele dificile ​apărute în​ cuplu​ și​ pentru a g​ăsi​ calea​ către ​fericir​ea​ ta​,​​ atât pe plan personal cât și în cuplu​​!

 

Meriți să fii fericit/ă ​și împlinit​/ă​! ​Fructifică​ șansa ta!

 

Te aștept cu drag!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare