ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Cluj-Napoca

Calatoria de Brandon Bays

Calatoria de Brandon Bays
Autor: Nadia Cupsa
Cel mai cunoscut conferentiar pe tema vindecarii celulare din zilele noastre, surprinde foarte clar importanta vindecarii emotionale, ”Amintirile emotionale sunt inmagazinate in interiorul celulelor, iar paternul este transmis, chiar daca celulele se reinnoiesc, iar adevarata vindecare se va produce doar atunci cand persoana in cauza se elibereaza de aceste amintiri celulare.” (Deepak Chopra - medic si presedinte fondator al Asociatiei Americane de Medicina Ayurvedica)


Vindecare prin prelucrarea radacinilor problemei

Cartea Calatoria de Brandon Bays prezinta povestea de viata a autoarei care s-a vindecat de o tumora de marimea unei mingi de baschet, prin rezolvarea cauzelor emotionale, fara sa recurga la chirugia clasica, tratament care era recomandat de medicii specialisti. Aceasta carte prezinta calatoria vindecatoare si plina de curaj a acestei femei exceptionale care a urmat cu multa credinta si perseverenta sufletul si astfel a invins destinul care parea implacabil.
Diagnosticul primit din partea medicilor in anul 1992
a motivat-o sa inceapa un demers absolut genial, care a condus-o catre descoperirea mai intai a propriului suflet, apoi catre revelarea naturii sale spirituale si apoi catre vindecarea exceptionala in doar sase saptamani si jumatate mai. Dupa acest interval de timp medicii specialisti au declarat-o pe Brandon perfect sanatoasa – si succesul a fost cu atat mai miraculos cu cat a reusit aceasta fara medicamente si fara vreo operatie chirurgicala, doar printr+un tratament naturist combinat cu psihoterapie. Procesul vindecarii sale a devenit ulterior o metoda care este practicata cu succes de milioane de oameni din intreaga lume, ce consta in a descoperi cauzele psiho-emotionale ale problemelor cu care ne confruntam si prelucrarea radacinilor reale. Aceasta metoda prelucreaza radacinile psiho-emotionale problemelor de sanatate fizica si emotionala si nu doar de efectele sau simptomele acestora.
Brandon Bays a devenit astfel un pionier al vindecarii holistice si succesul sau motiveaza multe suflete sa isi asculte chemarea catre vindecarea de diferite boli si traume prin metode perfect naturale. Prin aplicarea tehnicilor concepute de Brandon Bays, rezultatele sunt profunde si durabile, cu ecouri vindecatoare atat imediate cat si in timp. Durerile cronice sunt ameliorate, chiar dispar, la fel si depresia, anxietatea, mania, lipsa increderii in sine, durerea, blocajele fizice si emotionale.

Importanta vindecarii emotionale

In cele 6 saptamani care si le-a dedicat vindecarii, Brandon a actionat holistic atat la nivel fizic, prin tehnici de purificare, dar mai ales pentru vindecarea la nivel psiho-emotional, urmarind sa prelucreze radacinile emotionale care au dus la aparitia tumorii.
Dupa aceasta perioada Brandon si-a refacut analizele medicale, la o clinica ultramoderna cu dotari de ultima generatie. Doctorita care o examina era profund admirativa: si chiar s-a exprimat astfel in finalul consultatiei“Nu numai ca esti sanatoasa, dar esti perfect sanatoasa! Organele tale parca ar fi desprinse dintr-un manual de medicina. (…) Acesta este un uter perfect. Organele tale arata exact asa cum ar trebui sa arate; sunt perfecte din toate punctele de vedere – ca marime, ca pozitie, ca proportie, ce mai, sunt absolut impecabile…Este remarcabil pentru varsta ta.”

“In cazul meu, procesul de vindecare s-a petrecut exact asa cum m-a avertizat vocea sufletului meu – acea parte din mine care face inima sa bata, ochii sa straluceasca a dizolvat tumoarea la momentul potrivit. In plus, am avut sansa de a participa constient la acest proces de vindecare si am ivatat lectia de viata care mi-a transmis-o acesta boala”, afirma Brandon Bays. La ora actuala Brandon Bays daruieste cu generozitate din experienta ei personala procedeul The Journey (Calatoria) inspirat din calatoria ei vindecatoare. Si astfel Brandon Bays a obtinut aceasta victorie a vindecarii intr-un mod am putea spune miraculoas. Tehnicile descoperite de ea ajuta in prezent mii de oameni sa se vindece de rani emotionale si chiar de boli clasificate de medicina moderna ca incurabile.
“Procesul Calatoriei descris de Brandon Bays este o tehnica deosebit de simpla care aduce vindecarea fizica si emotionala intr-un timp foarte scurt. Tehnica poate fi asimilata si practicata de catre oricine, si ofera rezultate foarte de profunde, chiar daca persoana a incercat pana atunci alte tehnici care nu au dat rezultate. Recomand din toata inima Procesul Calatoriei de Brandon Bays, tuturor.” (Ian Watson – scriitor, trainer de consultant pe teme de Vindecare naturista)


Citeste si :
Calatoria mea emotionala
Grup de dezvoltare personala si autocunoastere Brasov
Grup de dezvoltare personala si autocunoastere Bucuresti
Cabinet de psihoterapie - Calatoria de Brandon Bays Bucuresti, Brasov


Recomandata pentru mamici si tatici:
• Rolul de parinte poate fi solicitant din punct de vedere emotional, acest procedeu ajuta la eliberarea emotionala.
• Echilibrul emotional al parintilor este foarte imprtant pentru sanatatea emotionala a copiilor si acesta tehnica este salutara tn aceasta directie.
• Odata invatata aceasta tehnica poate fi aplicata uimitor de usor cu micutii si are rezultate exceptionale.
• •In perioada sarcinii poti face Calatoria Fizica si astfel sa comunici cu micutul.
• Participarea constienta la dezvoltarea emotionala armonioasa a copilului.
• Armonizare si echilibrare pe toate planurile fizica, psihica si spirituala.
• Reconectarea la sufletul tau si la nevoile profund binefacatoare.
• Armonizarea relatiei parinte-copil.
...si multe alte daruri care va vor fi deavaluite prin aceasta metoda.

Recomandata pentru bunici:
• Durerile cronice sunt ameliorate si chiar dispar prin prelucrarea cauzelor emotionale ale bolilor.
• Amplificarea capacitatii de regenerare celulara.
• Reconectarea la propriul suflet si la nevoile sale profund binefacatoare.
• Este o calatorie deopotriva emotionala si spirituala .
• Impacarea cu trecutul si gasirea bucuriei de a trai.
...si multe alte daruri care va vor fi deavaluite beneficiind de aceasta metoda.


Recomandata chiar tie:
• O metoda practica care o vei putea folosi cu succes in momentele dificile din viata
• Este o metoda eficienta de autocunoastere si dezvoltare personala.
• Este o metoda de exceptie cu ajutorul careia, intr-o singura sedinta se parcurge intregul proces terapeutic.
• Este o metoda care acceseaza supraeul si chiar subconstientul.
• Exceptionala in ameliorarea si vindecarea depresiei, anxietatii si instabilitatii emotionale.
• Salutara in insomnii- imbunatateste calitatea somnului.
• Foarte eficienta in atacuri de panica
• Este o metoda care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
• Este un procedeu care combina mai multe metode: psihoterapia experentiala, psihoterapie transpersonala, psihodrama, psihoterapie eriksoniana.
...si multe alte daruri care va vor fi deavaluite practicand aceasta metoda.

Programeaza-ti Calatoria ta vindecatoare
tel. 0752 472 214.Stii persoane carora aceasta resursa le-ar fi de folos?

Trimite-le un link al anunțului pe e-mail sau rețelele de socializare.
Iți mulțumesc. Si speram, ca si ei.
 
Programare