laseri reci si tehnici celulare avansate ptr. tratamentul non-chirurgical al bolilor degenerative osteo-articulare
ROmedic Cabinete medicale Targoviste Cabinete Ortopedie și traumatologie Ortopedie și traumatologie Targoviste

... dupa o perioada lunga de cautari, am reusit sa ne conturam o noua identitate: terapii medicale in formule avangardiste – multe dintre ele noutati absolute pe plan mondial, incluse intr-o paleta de servicii de inalta clasa, echipamente high-tech de ultima ora cat si o excelenta expertiza in domeniu – obtinuta in urma a numerosi ani de studii si a colaborarii cu unii dintre cei mai mari profesori ai momentului; … si, nu in ultimul rand, supraveghere medicala profesionala pe tot parcursul tratamentului cat si o atmosfera calda, chiar familiala!
Toate acestea se doresc a contura noua imagine a Q.Oxanique – (momentan) singura clinica cu supra-specializare in laseri reci si tehnici celulare avansate ptr. tratamentul bolilor degenerative osteo-articulare; locul pentru un act medical fara compromisuri, un mediu in care fiecare detaliu este menit sa te ajute sa iti (re)descoperi sanatatea.
In siguranta !
.
dr. Stanescu Radu-Mircea
medic sef,
Q.Oxanique
.
.

Ultimele recomandări de la pacienți:

09-10-2021
Zizi Uzum, 66 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Felicitari om drag si minunat! Sunteti vindecatorul sufletelor bolnave, sunteti speranta noasta! Ii cer Bunului Dumnezeu sa ramaneti in viata oamenilor multi ani cu aceeasi iubire si culoare! Sa va bucurati de tot ce-i bun si frumos pe acest pamant, alaturi de sufletul dvs. pereche si de toti acei oameni minunati si talentati din clinica pe care o conduceti. Sunteti un medic desavirsit, un om extraordinar si o stea cazuta din rai ... sa aveti zile frumoase cu multe bucurii si realizari!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare