ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Galati

LASĂ DEOPARTE PREJUDECĂȚILE - AICI NU VEI FI JUDECAT!

 

A apela la psiholog sau psihoterapeut este și o formă de prevenție, de igienă mentală, nu are doar specificații terapeutice. Rolul unui astfel de specialist nu este cel de a judeca, de a eticheta, de a emite sfaturi și ipoteze, ci de a asculta activ, empatic, de a fi confidentEste ghidul potrivit in calatoria spre autocunoastere.

Sunt Mioara Racheleanu, psiholog atestat în psihologia muncii și psihoterapeut acreditat in psihoterapia integrativă Erskine. În viața personala spiritul de observație, răbdarea, empatia și dorința de a ajuta permanent, m-au ajutat in luarea deciziilor. Astfel, încorporarea lor în practica psihoterapeutică a fost organică, fluidă, naturală.

 

Prin formarea profesională complexă și continuă mă adresez următoarelor probleme:

  • depresie, anxietate, atacuri de panică

  • tulburare obsesiv-compulsivă

  • tulburări: alimentare, de somn

  • dependențe de alcool, tutun, jocuri de noroc

  • fobii de spații închise, de animale, de înălțime

  • dificultăți de relaționare, stres profesional, nivel de încredere și stimă scăzute

  • probleme psihosomatice: sindromul colonului iritabil

  • psihoterapia traumelor prin metoda EMDR

  • dezvoltare personală.

Îmi doresc să te eliberez de poverile care îți deranjeaza existenta, pot fi elemente și fantasme din trecut sau temeri pentru viitor.
Îmi doresc să găsim împreună soluții pentru stările sufletești dezagreabile, gândurile obsesive care te-ar putea însoți, comportamentele dezadaptative (mâncatul compulsiv, diferite dependențe, frici exagerate), manifestările somatice ale afecțiunilor (ghem în stomac, nod în gât etc.) care afectează inevitabil calitatea vieții.

Consolidând o relație psihoterapeutică bazată pe confidențialitate, încredere și reciprocitate îmi doresc să schimbăm „nu pot, nu merit, sunt slab” în „EU pot, EU merit tot ce este mai bun, EU sunt puternic”.


Te aștept să construim împreună realitatea care te definește cu instrumentele necesare: Transformare, Vindecare, Echilibru

 

Mioara Racheleanu,

psiholog-psihoterapeut

Ultimele recomandări de la pacienți:

02-10-2020
Cristea Theodora, 21 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere - dna. Racheleanu m-a tratat cu rabdare si intelegere, si pe perioada de peste un an de terapie, m-a ajutat intr-adevar.

15-05-2020
Ghica Alina Maria, 26 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Atunci cand cauti intelegere, cand vrei sa te redescoperi dar nu stii cum sa o faci, cand simti nevoia de a vorbi cu cineva care sa nu-ti judece actiunile, majoritatea specialistilor recomanda consultarea unui psiholog.
Dupa lungi episoade de anxietate generate de sindromul burn-out, am decis sa aflu ce se petrece cu mine. Printre primele recomandari aparute pe pagina de internet, am descoperit-o pe doamna Racheleanu. Ori de cate ori se incheia sedinta plecam cu o stare de liniste si calm, cu credinta ca maine va fi o zi mai buna.
In urma terapiilor am invatat sa imi accept defectele si sa imi dau voie sa gresesc. Acum pot spune ca imi place sa gresesc fara sa-mi fie teama ca voi dezamagi persoanele din jur.
La inceput cautam raspunsuri teoretice si sfaturi, insa asteptarile mele nu au fost atinse. Prin insasi intrebarile pe care doamna psiholog mi le acorda, m-a facut sa aflu cu adevarat cine sunt, intelegand in acest mod ca solutia de a oferi un sfat/raspuns consta intr-o intrebare care te face sa reflectezi asupra ta.

20-03-2019
Ion Mihai, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O recomand cu toata increderea pe doamna Racheleanu,se implica suta la suta in problemele cu care va prezentati la cabinet. Profesionalismul si calmitatea cu care se ocupa de probleme cred ca este cel mai important lucru.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare