ROmedic Firme medicale Servicii pentru cabinete și firme medicale

Companie romano-franceza specializata in recrutarea si plasarea de personal medical in Franta, de peste 3 ani. Specificul posturilor cuprinde medicina generala/de familie, oftalmologie, ginecologie, ORL, dermatologie, dentara. Instalarea poate fi facuta atat in sistem liberal (cumpararea unui cabinet individual), cat si in sistem salarial.
Va putem pune in contact cu medici deja instalati pentru a avea confirmarea calitatii serviciilor noastre si seriozitatea cu care tratam candidatii.


De ce noi?
Pentru ca suntem o companie specializata in recrutatea si plasarea fortei de munca, oferim posturi pentru personal medical in Frana (in special medici generalisti/de familie, dentisti si oftalmologi, dar si toate celelalte specializari medicale si paramedicale) si preluari de cesiuni medicale. Serviciile noastre sunt gratuite pentru dvs. si includ si CURSURI DE LIMBA FRANCEZA.

 

Avantaje:
- ne ocupam integral de toate demersurile atat in tara, cat si in Franta;
- va insoțim in Franța
- oferim cursuri gratuite de limba franceza


Cerine:
- nivel incepator de limba franceza;
- permis de conducere categoria B (pentru specializarea medicina generala/de familie);
- seriozitate.
Toate serviciile companiei noastre sunt GRATUITE pentru CANDIDAT.

Cine ne recomanda?


"Buna, am inceput in 14 martie in mare forta, in prima zi am avut 27 de consultatii iar pana la sfarsitul saptamanii, aprope 150 in total. Pentru prima saptamana am incasat 3019 euro, sunt multumita ." (dr. Adina I., medic generalist, instalat in Gardenne)


"A te instala in alta tara nu este o decizie deloc usoara, lasi in urma familia si prietenii, precum si cariera de o viata. Insa datorita recrutare-medici.ro am reusit sa detin propriul cabinet ORL in Frana, sa fac toate demersurile de inscriere, fiind permanent insoita si consiliata. O recomand pe Bianca Stanciulescu pentru seriozitatea de care a dat dovada in tot acest timp. Sunt mulumita de cabinetul preluat si castigul este unul foarte motivant, avand si sansa de a exersa într-o tara civilizata unde sunt apreciata pentru munca prestata. Nu este usor, volumul de munca este mare, insa merita. ” (dr. Liliana C., medic specialist ORL, instalat în zona Drome)


" Eu sunt multumit cu serviciile pe care mi le-ati oferit in ce priveste instalarea mea in Franta. Am discutat cu colegi care au venit pe cont propriu si am retinut faptul ca au avut multe probleme de integrare. Incepand cu documetele necesare in Romania si pana la rezolvarea chestiunilor administrative - banci, asigurari, finante, institutiile de sanatate, etc - din Franta, am avut un suport important din partea d-voastra. Fara acest suport as fi pierdut foarte mult timp, necunoscand legislatie, locatii si rutele necesare. In plus exista riscul sa fi nimerit in locatii dubioase, la cheremul vreunui primar care nu mi-ar fi putut garanta o stabilitate. Recomand celor care asculta sfaturi pe net de la "cunoscatori" sa fie mai circumspecti in ce priveste plecarea pe cont propriu. Nu este nici simplu nici usor! Chiar daca platesti ceva , consider ca aceasta plata merita facuta - castigi siguranta si confort. Si ai nevoie de confort pentru a te putea ocupa exclusiv de medicina si de perfectionarea limbii franceze. Daca nu sti sa vorbesti cu pacientii sansele de a te integra si de a fi acceptat scad enorm. Important este sa sti ce cifra de afaceri are cabinetul , citi pacienti, citi medici sunt in jur, ce populatie tinta, posibilitati de diagnostic - laborator, spital - farmacii, ce sistem informatic foloseste medicul si sa poti face un scurt stagiu de pregatire si asistenta linga medicul respectiv - o saptamana ajunge. Eu sunt multumit - (m-am adaptat bine, castig bine, oricum cu mult mai mult decit in Romania si mi-am permis sa-mi inchiriez o locuinta cu 4 camere, pe care am renovat-o si mobilat-o de la zero, in doar 60 de zile!!) - de suportul oferit de Bianca si de echipa din Franta (Jerome). Recomand oricui doreste sa lucreze ca medic in Franta, aceasta firma de recrutare . " (dr. Mircea C., medic generalist)

Recomandări produse:

Recrutare medici pentru cabinete in Franta Recrutare medici pentru cabinete in Franta

Recrutam medici cu specilitati de medicina generala/de familie, oftalmologie, ginecologie, ORL, dermatologie, dentara. Instalarea poate fi facuta atat in sistem liberal (cumpararea unui cabinet...

Joburi medicale in Franta Joburi medicale in Franta

Cautam urgent medici de familie/generalisti, dentisti, dermatologi, ginecologi, dar si alte specializari, pentru oferte in liberal, in Franta. Toate cabinetele noastre oferta venituri de...