Sanatatea conteaza atunci cand o pierzi! Astazi ai grija de ea!
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nefrologie Nefrologie Bucuresti

Detoxifiere

Autor: Mg.Elena Spanu www.lacrima-naturii.ro
Detox Spa tratament profesional pentru detoxifiere.

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismului si ajuta la curatarea organismului de toxine,metale grele si alte impuritati existente. La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor. Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza aproximativ 30 de minute. Procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament DetoxSpa.

Cum functioneaza detoxifierea cu Detox Spa?
In recipientul cu apa calduta al acestui aparat profesional de detoxifere este generat un flux de ioni pozitivi si negativi, acestia creeaza un camp ionic ce accelereaza procesele naturale de detoxifiere. Particulele de impuritati si toxine sunt incarcate la randul lor pozitiv sau negativ, fiind atrase astfel spre exteriorul corpului. Detoxifierea este asigurata si vizibila.Chiar functioneaza? Aparatul de detoxifiere Detox Spa creste rezistenta la stres si ajuta la slabit.
Detoxifierea este vizibila cu ochiul liber, apa din recipient isi va schimba culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate. Astfel, daca apa se coloreaza in:
- galben sau verde, este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar, -
- maro si negru, semnaleaza curatirea ficatului si a vezicii biliare,
-fulgii de culoare neagra sunt metalele grele eliminate,
- culoarea rosie indica toxine purtate in circuitul sanguin,
- portocaliul semnaleaza toxine depozitate in articulatii si exemplele pot continua

http://www.youtube.com/www.lacrima-naturiiv=pSbs8FvJ3KA
 
Programare