ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive
Cu o bogata experienta acumulata in ultimii 10 ani in distributia aparatului SPIRIDUS - Terapia ELF - Terapia mileniului III, va pot oferii detalii pre si post vanzare si alte avantaje pentru dvs, mentinandu-mi pozitia de leader al distribuitorilor din domeniu.

In calitate de Distribuitor al aparatul SPIRIDUS - ELF (Extremely-Low-Frequency) am oferit detalii despre importanta terapiei ELF, despre echilibru energetic si biologic. Prin folosirea constanta a terapiei ELF, utilizatorii vor obtine eliminarea blocajelor energetice si imbunatatirea circulatiei sanguine, atenuarea durerilor la mii de oameni, utilizatori ai terapiei ELF, mentinerea nivelului glicemic in parametri normali la persoanele diabetice,... (vezi detalii pe site).
Multumirea clientilor mei m-a determinat si ajutat sa-mi extind activitatea luand in calcul solicitarile lor pentru imbunatatirea sanatatii, oferind sistemele PurePro / USA de filtrare a apei, cu filtru ALKALIN, la cel mai bun pret din market. Acesta se monteaza la robinetul din bucatarie obtinand astfel apa pura de izvor, alkalina, la o simpla deschidere a robinetului. Este cunoscut faptul ca apa este esentiala pentru mentinerea sanatatii si nu trebuie ignorata calitatea apei consumata. Am oferit deasemenea glucometre si testere la cel mai mic pret din market pentru cei interesati si nevoiti sa-si masoare glicemia, Sauna cu sau fara abur, pentru eliminarea toxinelor din organism prin transpiratie abundenta.

La rugamintea clientilor mei de a le oferii si alte aparate de masura si control, de ex. glucometre, am studiat piata si am ales ca partener firma Biocare, furnizorul meu de testere si glucometre Diavue Prudential, acesta fiind unul din multitudinea aparatelor marelui producator Taidoc.

In calitate de distribuitor al glucometrelor Diavue Prudential in Romania utilizatorii aparatelor SPIRIDUS si nu numai pot acum comanda glucometrul oferit de noi CADOU o singura data (fiind direct importatorul si distribuitorul lui pentru dvs), cu setul de Testere la cel mai mic pret din Romania (1 leu/tester), cu tehnologie de ultima generatie/ vezi oferta.

Astfel prin oferta noastra am reusit sa invingem teama dvs de a cunoaste valorile glicemiei, generata de preturile ridicate atat ale aparatelor cat si ale testerelor/benzilor pentru testarea glicemiei din sange. Oamenii au inteles beneficiul concurentei si comparand ofertele din Romania au ales oferta noastra care vine sa intampine nevoiile lor, alegand calitatea la preturile cele mai mici, cu toate ca au in casa 2, 3 sau 4 aparate diferite. Primeaza costurile mici la testere, numite si stripuri sau bandelete.

In acelas timp recomand tuturor CABINETELOR MEDICALE care isi respecta clientii sai, cel putin 1set de 7x50testere/350Testere la numai 329ron, primind o singura data CADOU glucometru Diavue Prudential.

Cabinetele medicale private si nu numai, au posibilitatea - prin oferta noastra cu mai putin de 1 leu, sa monitorizeze pe toti pacientii la cele mai mici costuri, putand sa descopere din timp, la un control de rutina eventualele riscuri la care pacientul ar putea fi predispus, afland atunci de acest pericol si facand recomandarile necesare pentru preventia inbolnavirii. Astfel serviciul medicului de familie isi dovedeste odata in plus grija si rolul sau benefic si esential in prevenirea complicatiilor majore de sanatate ale pacientilor sai, castigand cu eforturi minime respectul si multumirea clientilor sai.

Bolnavii de diabet pot beneficia de oferta noastra UNICA la cele mai mici costuri. Dvs si toti cei interesati veti putea avea controlul glicemic oricand cu costuri minime si cu ajutorul Terapiei ELF veti reusi sa mentineti valorile glicemice in parametri normali si echilibrul intregului sistem biologic, evitand astfel riscurile unor complicatii majore.

Preventia este cea mai inteleapta masura pe care trebuie sa-o adoptati pentru sanatatea dvs cu costurile cele mai mici si suferinta "0".

Va multumim pentru interesul si atentia acordata ofertelor noastre si va asteptam pentru detalii:

- pe internet* oricand puteti, la adresa: elfsage29@gmail.com sau prin formularul existent la sfarsitul fiecarei oferte publicate aici.
- sau telefonic de Luni - Vineri de la 09.30 - 18.30 / la numerele de telefon fix: 021.6834032 sau mobil: 0725.54.39.54

Cu respect,

ELENA RISTACHE
Distribuitor autorizat

Mereu in avantajul dvs!

Recomandări produse:

Apa Alcalina EC 106 A + P Apa Alcalina EC 106 A + P
Producător: PurePro

Calitatea apei Determina calitatea vietii Apa da si intretine viata . Lipsa ei provoaca mari dureri si afectiuni cronice. Calitatea...

Preț: 1250 Lei/set
Apa Alcalina G 107 MA + P Apa Alcalina G 107 MA + P
Producător: PUREPRO

Calitatea apei Determina calitatea vietii Apa da si intretine viata . Lipsa ei provoaca mari dureri si afectiuni cronice. Calitatea...

Preț: 1350 Lei/set
SAUNA FIR cu abur uscat, portabila SAUNA FIR cu abur uscat, portabila
Producător: import

Sauna cu aburi uscati , datorita tehnologiei FIR , Far-Infra-Red, este disponibila acum intr-o forma moderna, pliabila, parctica si utila tuturor. Are in...

Preț: 1350 Lei/buc
Spiridus Full DHC Spiridus Full DHC
Producător: QM Electronic

   Spiridusul Full DHC Lansat in sfarsitul anului 2016, aparatul este cel mai complex si compact model spiridus portabil. Are imbunatatita si extinsa cromo-terapia...

Preț: 1350 Lei
SPIRIDUS HC, DEL, eX - Terapia mileniului III SPIRIDUS HC, DEL, eX - Terapia mileniului III
Producător: QM Electronic SRL Bucuresti

SPIRIDUS - Terapia E.L.F (Extremely-Low-Frequency) SPIRIDUSul este TERAPIA mileniului III. Ne ajuta sa ne echilibram energetic, din exterior, fara incizie/operatie sau medicamente, atenuand pana...

Preț: Spiridus-DEL si Spiridusul HC + accesorii