ROmedic Cabinete medicale Brasov Cabinete Psihologie Psihologie Brasov

www.facebook.com/cinemaonebrasov/videos/1807903865922736

 

Sufletele care nu-și spovedesc niciodată tainele sunt ca odăile cu ferestrele închise, care nu se aerisesc.” - Octavian Goga

 

Tu ce probleme ai care nu îți dau pace și te acaparează? Tristețea continuă, oboseala cronică, anxietatea, temerile generalizate, atacurile de panică, nesiguranța, deznădejdea, neliniștea, stresul, dependențele, neputința – toate ne afecează și ne periclitează starea de sănătate fizică și mentală și îi afectează și pe cei dragi din jurul nostru.

 

Aici fiecare problemă este abordată cu tact, empatie, seriozitate, răbdare, devotament și optimism, dar într-un mod personalizat în același timp, pentru că fiecare pacient este unic și merită atenția cuvenită în funcție de starea sa, de felul de a fi, de personalitate și de dorințe.

 

Numele meu este Alina Robu și sunt psihoterapeut integrativ și psiholog clinician. Vino să găsim împreună cele mai bune soluții la problemele care te acaparează și care îți afectează calitatea vieții, felul de a gândi, reacționa și acționa. Resursele sunt la tine, trebuie doar să le descoperi și să acționezi! Meriți împlinire sufleteacă, profesională, emoțională și relațională! Meriți să fii fericit și să duci acea viață la care ai visat mereu, iar „lucrurile nu sunt greu de făcut; greu este să te pui în poziția de a le face”, după cum afirma și Constantin Brâncuși.

 

Primul pas spre vindecare este conștientizarea, apoi solicitarea ajutorului specializat și dorința de a trece peste, dorința de a reveni la normal sau de a deveni mai bun. Eu te ajut să treci peste situațiile negative care te acaparează, să îți descoperi potențialul interior și să gestionezi cu mai mult tact situațiile stresante, deprimante, conflictuale care pot să îți apară în cale.

 

Te aștept la cabinet pentru servicii de:

  • Consiliere psihologică;

  • Psihologie clinică;

  • Psihoterapie copii, adolescenți și adulți;

  • Consiliere și informare pentru părinți;

  • Evaluare psihologică și psihodiagnostic;

  • Evaluare cognitivă și comportamentală;

  • Evaluarea personalității;

  • Sexologie etc.

 

Meriți să duci viața pe care o visezi! Fă azi primul pas spre ea! Te aștept cu drag!

 

 

Psihoterapeut Integrativ & Psiholog Clinician Alina Robu
Telefon: 0733693567; 0753758165
E-mail: cabinetdepsihologiealinarobu@gmail.com
Skype: Psihoterapeut Integrativ - Psiholog Clinician Alina Robu
Site: www.alinarobu8.com
Membru Acreditat al Asociației Europene de Psihoterapie Integrativă (European Association for Integrative Psychotherapy)

Ultimele recomandări de la pacienți:

02-11-2017
A., 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O prezență caldă, într-un mediu foarte plăcut, care ajută de la primele clipe la liniștire și la crearea unui sentiment de siguranță și încredere. Până să ajung în cabinetul doamnei psihoterapeut Alina Robu, am solicitat asistență și de la alți specialiști, însă nici unul nu a reușit să mă ajute să găsesc răspunsuri edificatoare la întrebările care mă frământau așa cum a făcut-o doamna psihoterapeut. Este un om plin de resurse, cu o înțelegere profundă a naturii umane și un real talent în a pătrunde în adâncul sufletului și a vindeca chiar și cele mai adânci răni emoționale. Cu ajutorul ei, am reușit să depășesc probleme și temeri cu care mă luptam de ani de zile și mi-am regăsit încrederea în propria persoană, astfel încât să pot avea o viață împlinită. O recomand pe doamna psihoterapeut Alina Robu cu toată căldura!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare