ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Galati

Romi Kinetics este un cabinet de recuperare medicala prin programe de kinetoterapie si masaj care primeste intr-un cadru linistit si placut pacienti de toate varstele, de la sugari pana la varstnici. Tratamentele te vor ajuta sa iti mentii starea de sanatate, de echilibru fizic, altfel spus, te vor ajuta sa te mentii intr-o forma fizica excelenta.
Programele de kinetoterapie sunt individualizate pe categorii de varste si in functie de tipul afectiunii
• ortopedice: cifoze, scolioze, lordoze, entorse, fracturi, etc.
• reumatologice: discopatie degenerativa, hernie de disc, spondiloza, gonartroza, etc.
• neurologice: pareza, paralizie, sindroame neurologice, etc.
• genetice: sindrom Down, sindrom de deletie, etc.
In conditiile de stress in care traim astazi, avem nevoie si de clipe de liniste, si, de aceea, Romi Kinetics se adreseaza si persoanelor care doresc sa elimine stresul acumulat zi de zi, punandu-le la dispozitie mai multe tipuri de masaj, de la masaj de relaxare/somatic, masaj terapeutic si kinetoterapie. Masajul este realizat de catre personal specializat. Fie ca ne referim la masaj terapeutic, de relaxare, el trebuie efectuat in conditii optime de igiena si un ambient placut. Sedintele de masaj sunt insotite de meloterapie si esente parfumate. Meloterapia foloseste muzica specifica de relaxare care vine in completarea efectelor benefice ale masajului.
Servicii disponibile in cadrul cabinetului:
Kinetoterapie
Recuperarea medicala este o activitate complexa medicala, educationala si profesionala prin care se urmareste restabilirea cat mai deplina a capacitatilor functionale reduse sau pierdute de catre o persoana, in urma unor boli congenitale sau dobandite ori a unor traumatisme, precum si dezvoltarea nervoasa compensatorie si de adaptare, respectiv "o viata activa cu independenta economica si/sau sociala" (Academia Romana de Stiinte).
In covalescenta se urmareste reabilitarea functiei pierdute (partial sau total) prin utilizarea diverselor mijloace terapeutice.
In postcovalescenta se urmareste mentinerea rezultatelor si lichidarea deficientelor functionale restante.
Masaj - presupune o prelucrare metodica a partilor moi ale corpului in scop profilactic sau curativ, prin intermediul unor manevre, tehnici si procedee manuale.
Masajul poate fi de mai multe feluri: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj pentru sportivi, etc.
Masajul de relaxare se realizeaza lent cu manevre si tehnici care duc pacientul intr-o stare de liniste si relaxare deplina.
Masajul anticelulitic presupune o metoda buna pentru a elimina si preveni celulita.
Pentru sportivi masajul este benefic in stare de oboseala, contracturi musculare, etc.
Terapie Manuala
Sedinta de terapie manuala presupune o metodă de tratament în care complexul tehnicilor de manipulare osteo-articulare se efectuează cu mainile, in scopul de a elimina blocările funcţionale musculare şi clemele, eliberarea nervilor în mod sigur şi eficient. Aceasta contine si procedee de punctoterapie, tehnici si procedee speciale de masaj, elemente de stretching.
Electrostimulare
Prin intermediul impulsurilor transmise cu ajutorul electrozilor pot fi stimulate fibrele nervoase motorii pentru a imbunatati forta si refacerea volumului muscular.
Kinetoterapie la domiciliu
Un cadru specializat se va deplasa la dumneavoastra acasa in cazul in care sunte-ti imobilizat la pat sau va sunt limitate miscarile, pentru a va ajuta cat mai repede posibil si cat mai eficient, pentru a va relua activitatile zilnice dorite.

Hirudoterapia sau terapia cu litori

Hirudoterapia este o metodă de tratament care folosește lipitori medicinale (Hirudo medicinalis). Hirudoterapia a devenit la ora actuală o metodă foarte populară de tratament pentru multe boli cum ar fi: - boli ale sistemului cardio-vascular, boli reumatice, metabolice, patologii endocrine, bolile sistemului gastro-intestinal, dereglări neurologice, patologii ginecologice, urologice, boli ale pielii, boli ale aparatului locomotor.

Reflexoterapie

Reflexoterapia are darul de induce o stare de relaxare, care favorizează procesele naturale de vindecare ale organismului.Tehnicile de reflexoterapie au la bază principii asemănatoare cu acupunctura și presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se îmbunătățește circulația sangvină și limfatică, se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp.

Terapia 3D Schroth

Terapia tridimensională a scoliozei prezintă tratamentul functional al scoliozei utilizând metoda descoperită de Katharina Schroth. Terapia Schroth este indicată ca tratament conservator în cazul modificărilor de statică vertebrală (scolioză, hipercifoză, hiperlordoză, maladia Scheuermann, etc.) iar varsta minimă la care se poate incepe aceasta terapie este 7-8 ani.

Bandajare neuromusculara

Aplicarea benzii kinesio reprezintă o tehnică de reabilitare, care este concepută pentru a facilita procesul natural de vindecare a organismului, oferind în același timp sprijin și stabilitate pentru mușchi și articulatii, fară a restrânge însa miscarile naturale ale organismului.Trateaza cu succes o varietate de probleme ortopedice, neuromusculare sau neurologice.

Masaj balinez

Originar din Bali, așa cum o arată și numele său, masajul balinez este un cocktail relaxant, alcatuit din diferite tehnici de masaj asiatic. Masajul balinez rezulta dintr-un masaj indian, indonezian, chinezesc și din tehnicile medicinei traditionale ayurvedice. El este o compoziție armonioasă de masaj energetic și de modelaj delicat pentru a-i oferi celui care beneficiază de el un moment unic de relaxare și plăcere.

Terapia fasciala

"Fascia este o teacă, o membrana sau orice alte aglomerări ale țesutului conjunctiv, care pot fi supuse disectiei, care se formeaza in interiorul corpului uman, având rolul de a lega ,acoperi si separa mușchii si organele interne‘‘

Metode de influentare a fasciei :

-> IASTM ( Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization)

->CUPPING (Terapia cu ventuze)

->Medical Flossing 

->Tehnica Total Foam Rolling.

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare