ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Galati

Anunțuri & noutăți

24-02-2019

Benzi Kinesiologice

Benzi Kinesiologice
Kinesio taping-ul este cea mai bună alternativă în tratamentul durerii. Cu ajutorul benzii kinesiologice durerea poate fi atenuata rapid, fara efecte secundare, problemele in efectuarea miscarilor sunt de obicei imbunatatite instantaneu si puterea de autovindecare a organismului se activeaza.
Rolurile terapeutice ale benzii kinesiologice :
->scaderea durerii
->in functie de problema, scaderea gradului de contractura musculara sau cresterea tonusului pe musculatura slaba
->cresterea stabilitatii articulare
->cresterea gradului de mobilitate si (contribuie la) mentinerea efectului obtinut prin alte terapii (ex: kinetoterapie)
->stimularea circulatiei, care determina o mai buna oxigenare a tesuturilor si drenajul limfatic, care ajuta la eliminarea edemelor
->cresterea inervatiei pe zonele cu tulburari nervoase
-> favorizarea vindecarii cicatricilor
->modificarea posturii patologice din boli neurologice, dupa accident vascular cerebral, imbunatatind calitatea vietii celor afectati
-> reechilibrarea posturii in tulburarile de statica vertebrala - scolioze, cifoza, hiperlordoza
-> ajuta competitivitatea in sport.
24-02-2019

Reflexoterapie

Reflexoterapie
Centrul nostru vă pune la dispoziție servicii de masaj reflexogen. Reflexoterapia are darul de induce o stare de relaxare, care favorizează procesele naturale de vindecare ale organismului. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism si debloca circuitul energetic in corp.
24-02-2019

Hirudoterapie - Tratamentul cu lipitori

Hirudoterapie - Tratamentul cu lipitori
Hirudoterapia este o metoda de tratament care foloseste lipitori medicinale (Hirudo medicinalis). Hirudoterapia a devenit la ora actuala o metoda foarte populara de tratament pentru multe boli cum ar fi:
- boli ale sistemului cardio-vascular, boli reumatice, metabolice, patologii endocrine, bolile sistemului gastro-intestinal, dereglări neurologice, patologii ginecologice, urologice, boli ale pielii, boli ale aparatului locomotor.
O parte din beneficile terapiei cu lipitori medicinale sunt: o mai buna circulatie a sangelui; reduce sau elimina durerea; este un tratament fara durere si efecte secundare; produce relaxare mentala si fizica; reduce inflamatia si infectia; este un tratament 100% natural; elimina artrita in proportie de peste 90%; reduce cheagurile de sange si toxine; revitalizeaza tesuturile; elimina sau reduce problemele de piele; reactile adverse sunt in proportie de 0,000%; scade concentratia de toxine din sange de 10 ori dupa doua ore de la tratament; intretine celulele creierului si a sinapselor neuronale...
31-10-2018

Recuperare afectiuni

Recuperare afectiuni
Oferim evaluare si recuperare pentru afectiuni ale coloanei vertebrale, paralizii cerebrale, accidente vasculare, intarziere in dezvoltarea motorie, traumatisme osteo-articulare cu programe kinetoterapeutice adaptate, terapie manuala si masaj terapeutic. Va asteptam.
 
Programare