ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Galati

Kinetoterapia genunchiului

Autor: Chiriac Romulus

Genunchiul reprezinta o parte a piciorului care cuprinde regiunea articulației femurului cu tibia (incluzând și rotula).

Dintre afectiunile acestei articulatii foarte importante, pentru ortostatism si mers, amintim: entorsa, luxatia rotulei, tendinite fragmentate, artroza, osteoartrita, sindroame meniscale, etc.

In toate cazurile enumerate mai sus un kinetoterapeut va poate ajuta pentru a depasi cu usurinta si fara complicatii momentele dificile prin care treceti.

Un kinetoterapeut va poate ajuta chiar si inaintea unei interventii chirurgicale, pentru a va stimula musculatura membrului inferior, ca dupa operatie recuperarea articulatiei sa se faca fara dificultate si sa se intinda mai mult decat este cazul. 

Aici la cabinet un kinetoterapeut va poate ajuta prin metode de masaj, electrostimulare si exercitii bine alese pentru a stimula cat mai mult musculatura, care va va ajuta la recuperarea functiilor genunchiului.

 
Programare