ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Galati

Reflexoterapie

Reflexoterapie

Centrul nostru vă pune la dispoziție servicii de masaj reflexogen. Reflexoterapia este o străveche artă a vindecării, care a ajuns la noi din China, Egipt și India, fiind redescoperită acum circa 100 de ani. La fel ca în cazul altor metode vechi de vindecare, am reușit să scoatem la lumină numeroasele sale beneficii și să le folosim pentru a ne elibera de tensiunile și stresul lumii moderne.

Reflexoterapia are darul de induce o stare de relaxare, care favorizează procesele naturale de vindecare ale organismului. Reflexoterapia poate fi de folos oricui, de la sugari la bătrâni. Ea ne ajută indiferent de stilul nostru de viață – activ sau sedentar - și are capacitatea de a depăși toate barierele: emoționale fizice și mentale.

Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemanatoare cu acupunctura si presopunctura - stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism si debloca circuitul energetic in corp.

 
Programare