Sanatatea psihica este unul dintre importantii piloni din cadrul unei vieti echilibrate. Serviciile de psihoterapie vin in sprijinul persoanei care traverseaza o perioada dificila, obositoare, grea, atat emotional, cat si fizic, sustinandu-i unicitatea si redescoperind resursele interioare.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

Ma bucur, in primul rand, pentru faptul ca esti aici si citesti asta acum, pentru ca este un act de curaj si responsabilitate fata de propria persoana, viata si propriul bine sa te informezi si sa cauti sprijin pentru problemele tale. Eu sunt Roxana Rosu, sunt psiholog si psihoterapeut integrativ, consilier pentru dezvoltare personala si formator. Sunt membra a Colegiului Psihologilor din Romania din anul 2016. Pasiunea mea pentru psihologie, pentru imbunatatirea calitatii vietii, alaturi de iubirea fata de semeni, au reprezentat combustibilul ce m-a sustinut in drumul profesional ales. A fi psiholog este o vocatie, am simtit asta ca pe o chemare, iar anii de formare profesionala mi-au demonstrat si antrenat aptitudinile pentru a putea oferi fiecarui client spatiul si intelegerea necesara, sprijinul, suportul pentru cresterea si vindecarea sa. Respect si ma bucur de unicitatea fiecarui client, patrunzand cu gratie si asumare in spatiul sau intrapsihic, de unde, impreuna aducem schimbari semnificative care se resimt in toate ariile de viata ale clientului.

Daca si tu simti ca traversezi o perioada dificila in care ai nevoie de sprijin, daca esti anxios|anxioasa, suferi atacuri de panica, ai pierdut o persoana draga, treci printr-o despartire|divort, te simti neinteles|neinteleasa acasa, la serviciu, de parinti, de copii, etc te astept, cu drag, sa ne cunoastem si impreuna sa restabilim echilibrul si linistea ta psihica.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare