PSIHOLOG CLINICIAN - principal -expert-supervizor. LOGOPED copii și adulții. PSIHOTERAPEUT sistemic de FAMILIE și CUPLU Psiholog muncii și organizațională. CABINET acreditat de Colegiul Psihologilor din România, din anul 2014. Servicii: Examinarea și Raport psihologic/aviz pentru comisii-scor MMSE și GAF
ROmedic Cabinete medicale Baia Mare Cabinete Logopedie Logopedie Baia Mare

Recomandari ale clientilor

Pentru cei interesati, iata si parerile celor care au calcat pragul Cabinetului Individual de Psihologie – Liana-Rozaliu Rotaru.


Mai multe puteti citi aici:
http://www.la-psiholog.ro/rotarurozalialianacabinetindividualdepsihologiepsihoterapielogopedie#recomandari


Madalina
Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Am cunoscut-o pe doamna psiholog in urma cu un an și ceva când treceam printr-o perioada destul de dificila și incapabila de a-mi pune in ordine gândurile, fiind copleșită de situația in care eram. Din clipa in care m-am asezat pe un fotoliu și am schimbat câteva cuvinte, am știut ca-mi va clarifica lucrurile, pentru ca dincolo de vocea blândă și zâmbetul cald cu care te primește in cabinet, ii simți și sufletul bun. Așa a și fost, iar după câteva ședințe de terapie, datorită profesionalismului dânsei,am știut exact ce decizii am de luat și s-au dovedit a fi cele mai potrivite! De câteva luni, tatăl meu a început sa facă atacuri de panica, a slăbit foarte mult și era lipsit de puteri. Bineînțeles ca am apelat la doamna psiholog iar tatăl meu este acum din nou plin de viața și foarte liniștit. In momentul de fata am reluat și eu terapia cu doamna psiholog dupa o perioada in care am acumulat stres și oboseala. Sunt mereu nerăbdătoare sa o întâlnesc și sa mai învăț câte ceva. Ma învață sa ma relaxez , sa ma protejez de emoțiile negative, sa acționez rațional in diferite situații și sa adopt un comportament potrivit in relațiile cu cei din jur. Toate aceste cuvinte le scriu din suflet și plină de recunoștință pentru doamna psiholog Rotaru și am sa-i mulțumesc încercând sa țin cont de tot ce m-a învățat și am descoperit cu ajutorul dânsei. Va îndemn sa păsiti cu încredere in acest cabinet unde găsiți profesionalism, implicare și soluții pentru problemele dumneavoastră!


Finta Ana
Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Bună sunt Ana! Umblu cu fetița mea la doamna doctor de 4 ani și are o evoluție foarte buna, rezultatele sunt vizibile. Recomand cu încredere.


Dana
Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2017
O recomand cu toata increderea,fiind un foarte bun specialist.


Tania
Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2017
Sa fii intampinat cu un zambet, cu o voce care confera o stare de bine inca de la simpul "Buna ziua."; sa inchizi usa cabinetului in spatele tau simtind deslusit ca aceasta usa care acum se inchide, iti deschide o alta usa, usa spre tine, spre cunoasterea ta si constientizarea a ceea ce ti se intampla. Bref, in persoana D-nei Psiholog Liana Rozalia Rotaru gasesti specialistul complet care te plaseaza in cazul clinic caruia apartii, dar a carei abordare dincolo de a fi una clinica, e una umana, cu fata pururea intoarsa catre Dumnezeu. Recomand CU INCREDERE.


David Sanda Ioana
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
Multumesc doamnei Rotaru pentru profesionalismul de de care da dovada .O recomand tuturor celor care au copii cu probleme de vorbire si exprimare.Fetita mea de 6 ani dupa 4 luni de logopedie a facut mari progrese.Un om minunat,un profesionist de exceptie.


ANCA Loredana
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
Dna. dr. Liana Rotaru este un om exceptional, care te ajuta sa depasesti orice problema.


MIA
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
O persoana de exceptie, un om extraordinar, destept cu foarte multe calitati.


Tudor
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
Sunt un copil care sunt cam rau la scoala parinti mei eu crzut ca am ADHD si m-au dus la Dna. Psiholog Rotaru. Ea m-a ajutat foarte mult sa invat sa ma linistesc in anuite situati si sa invat sa imi gestionez furia si sa fiu mai bun. Am invatat multe povesti terapeutice e care le folosesc in viata mea. Rezultatele la scoala au crescut si domni profesori spunn ca sunt mult mai cuminte. Ma inteleg foate bine cu dansa si merg cu drag la sedintele de psihoterapie. O recomand si celor care cred ca au probleme la scola . Tudor


Szabo Viorica
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
Ma numesc Szabo Viorica si sunt pacienta d-nei doctor . Recomand tuturor celor care au probleme sa apeleze cu incredere la d-na dr. Rotaru Rozalia in primul rand pentru promtitudine . In ziua cand i-am cerut ajutorul si-a decalat agenda pentru a ma putea primi . Este o doamna frumoasa cu o voce blanda de un profesionalism desavarsit in 2 saptamani simteam deja rezultate pozitive. Multumesc din suflet d-nei doctor pentru tot ce face pentru pacienti , eu acum la doua luni de la inceperea terapiei sunt aproape vindecata . Recomand cu toata increderea !!!


EUGENIA
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
Sunt foarte multumita de terapia oferita de doamna doctor Rotaru Liana Rozalia. Atat eu cat si copiii mei, am gasit deschidere si profesionalism pentru a putea trece peste anumite perioade dificile din viata noastra. Rezultate excelente pe terapia in anxietate, depresie si neincredere in fortele proprii. Recomand cu toata caldura.


Bud Maria
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
Multumim doamnei Liana Rozalia Rotaru pentru binele care il face pentru noi si copii nostri,băietelul meu de 4 ani dupa doar cateva sedinte de logopedie s-au vazut rezultalele,recomand cu mare drag este o doamna de nota 10 cum rar iti e dat să mai intalnesti intelegatoare si cu multa rabdare.Acest cabinet este singurul din oras cel mai dotat cu toata aparatura necesara pentru nevoile fiecărui parinte.Apelati cu incredere Recomand!!!


Lidia
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
In urma cu 5 luni am avut un accident de circulatie, care a lasat urme fizice si psihice. Urmare discutiei purtate cu d-na psiholog si a testelor pe care le-am facut , specifice problemelor fiecaruia (baterii de teste autorizate), am inteles cu ce probleme ma confrunt si cum pot sa le depasesc. O recomand cu toata increderea. Va multumesc.


Aurora V.
Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2017
Cu mult respect ptr. doamna Rotaru Liana,am datoria morala de ai multumi ptr. deosebita atentie ,incredere si ajutorul de care am avut nevoie in momentele cele mai delicate dn viata mea.Un om deosebit ,care mi a fost recomandat de domnul doctor Pop Ioan ,care da dovada de multa intelepciune ,rabdare si nu ai cum sa pleci din cabinetul dansei fara acel ceva care te ridica ,care iti da putere ,te pune pe ipicioare.prin calmul si privirea calda ,doamna doctor iti trasmite starea de bine e care rar o intalnesti..trebuie sa precizez ca in timpul sediintelor a inervenit o problema si a trebuit sa fac o pauza,doamna doctor mi a inapoiat banii latiti de mine in avans,tot respectul,rar intalnim oameni de asa mare incredere.Va multumesc doamna doctor si va voi recomanda cu mare placere tuturor. Aurora V.


Laura
Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
Doamna Liana Rotaru detine toate ingredientele necesare unei terapii eficiente: il cunoaste pe Dumnezeu, are cunostinte temeinice in domeniul psihologiei si nu in ultimul rand, instinctul de mama buna, care o determina sa aiba grija de fiecare persoana in parte. O recomand cu toata increderea! Va multumesc, doamna Liana, pentru tot, si va doresc multa sanatate si fericire!


Daniel BDA
Doamna psiholog Liana Rotaru este un profesionist cu o indelungata experienta profesionala si cu abilitati deosebite de abordare a pacientilor. O recomand in mod deosebit pentru pacientii cu atac de panica si depresie.


Căcaină Alexandra
Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2017
În urmă cu3 ani, am descoperit că băietelul nostru are A.D.H.D. Medicii specialiști de la Cluj ne-au recomandat să îl ducem la un psiholog pentru consiliere psihică și logopedie. În urma celor spuse de medici, am luat legătura cu un psiholog din orașul nostru, însă am fost foarte dezamăgiți de serviciile lui, deoarece copilul a fost mai bine de trei luni la cabinetul psihologului si nu avea nici un rezultat. Am descoperit-o pe această minunată doamnă printr-o cunoștință comună. Am luat legătura cu dânsa, iar a doua zi ne-a și programat să vadă situația. După câteva ședințe cu dânsa, s-au văzut rezultate asupra copilului. Am continuat ședințele până în prezent, deoarece suntem foarte mulțumiți de serviciile dânsei, având o voce calmă, un mod de lucru foarte plăcut, un temperament calm și liniștit. O recomandăm cu cea mai mare încredere pe doamna Psiholog Liana Rozalia Rotaru. În urma ședințelor vă veți simți mult mai bine și veți conștientiza că ați făcut o alegere bună. Doamna Psiholog Rotaru Rozalia Liana este cel mai bun psiholog din județul nostru, și nu numai. Apelați cu încredere la serviciile ei și nu o să fiți dezamăgiți.


Rodica Florian
Ultima vizita la cabinet: aprilie 2016
O cunosc pe d-na Liana de peste 9 ani si o recomand cu drag si responsabilitate. Este o profesionista cu o experienta vasta in psihoterapie atat pentru copii cat si adulti. Rodica


Ungur Roxana
Si noi recomandam cu incredere cabinetul doamnei Liana Rozalia Rotaru. Avem un baietel de 4 anisori si 3 luni si nu reuseam in nici un fel sa il facem sa vorbeasca,scotea numai sunete si gesturi. De cand facem logopedie la doamna doctor Rotaru, baietelul nostru a inceput sa vorbeasca, rezultatele observandu-se dupa a 3-a sedinta. Trateaza fiecare caz cu confidentialitate maxima si cu un calm si o rabdare foarte mare. Va multumim din suflet si sa aveti parte de sarbatori fericite si La Multi Ani !!!


POP ANDRA
Ultima vizita la cabinet: septembrie 2014
ESTE SI MEDIC SI PSIHOLOG FOARTE TALENTATA CU BUNE REZULTATE IN MUNCA CU ADOLESCENTII COPIII


Man Claudia Andreea
Ultima vizita la cabinet: august 2016
Apreciez serviciile profesionale ale d-nei psiholog Rotaru Rozalia, considerand deciziile profesionale documentate si rationale. Un profesionist si un om de mare calitate de ale carei servicii am beneficiat ca persoana supervizata!


Flavia Coman
Ultima vizita la cabinet: iunie 2016
Va multumesc pentru efortul depus in situatii care de multe ori par fara rezolvare! Va sunt recunoscatoare pentru modul de abordare si solutionare a problemelor adolescentilor!


Andreea Podina
Ultima vizita la cabinet: aprilie 2016
Va mulțumesc pentru tot ceea ce dumneavoastră ați făcut pentru fiul meu... ne bucurăm de fiecare progres.


Ioan
Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2015
Va dorim multa sanatate. Ne-ati facut mult bine.


ica
Ultima vizita la cabinet: martie 2014
Un psiholog, un psihoterapeut, un logoped de exceptie. Un om minunat. Ica

 
Programare