ROmedic Cabinete medicale Păuleştii Noi Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Păuleştii Noi

Dr. Margină Arina

  • Specialitate:Dermato-venerologie
  • Competențe:epilare definitiva
  • Localitate:Paulestii Noi
  • Județ:Prahova
Dr. Margină Arina

Din echipa noastră face parte Dr. ARINA MARGINĂ - medic specialist dermatovenerologie, cu competențe și experiență vastă în dermato-chirurgie, dermato-oncologie, dermato-estetică, dermatoscopie și laser medical.

 

Doamna doctor participă activ la evenimentele medicale de specialitate, cu lucrări științifice la congrese naționale și internaționale, Asociația Europeană de Dermato-Oncologie (EADO) oferindu-i o bursă de pregătire medicală in domeniul dermatologiei oncologice, în cadrul clinicii de Dermato-Oncologie a Spitalului Universitar din Barcelona.

 

Activitatea de pregătire medicală continuă este evidențiată și de absolvirea cu succes a unor cursuri postuniversitare internaționale din domeniul dermatologic. Perfecționarea în domeniul Laser-ului a fost realizată în Paris, Roma, Viena.

 

În domeniul dermatologiei estetice doamna doctor realizează proceduri variate precum tratamente laser, rejuvenare a pielii, toxină botulinică, fillere, peeling-uri laser.

 

La ROUA doamna doctor efectuează proceduri din domeniile:
- dermato-chirurgiei
- dermato-oncologiei
- dermato-estetică
- dermatoscopie
- tratamente laser medical

 
Programare