ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Cardiologie Cardiologie Bucuresti

ROYAL HOSPITAL BUCHAREST este un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic.

Situat pe Splaiul Unirii 313A, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Profesionalismul si entuziasmul echipei care lucreaza in acest spital completeaza gradul de satisfactie al pacientelor, care, prin evolutia favorabila rapida postoperatorie, demonstreaza acest lucru.

Gama interventiilor chirurgicale este diversa, permisa de competentele medicilor care opereaza (chirurgie vaginala, chirurgia sanului, laparoscopie, histeroscopie, ginecologie oncologica), putandu-se realiza cele mai dificile interventii in sfera genitala si mamara (miomectomii, histerectomii radicale, ovarectomii, chistectomii, tumorectomii, mastectomii simple sau mastectomii radicale cu implant mamar simultan, bilateral, etc), dar si in sfera urologica, a chirurgiei generale si a chirurgiei estetice.

Spitalul privat mai asigura si servicii medicale in ambulator, pentru specializari precum: obstetrica-ginecologie, senologie ,urologie, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie estetica, dermatologie, endocrinologie, psihologie,stomatologie si medicina de familie, punand la dispozitia echipei medicale aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceste specialitati.

Laboratoarele partenere permit efectuarea de analize medicale complexe, necesare evaluarii starii de sanatate, cat si a examenelor histopatologice a probelor tisulare recoltate in timpul operatiilor . Laboratoarele partenere funcționează după toate standardele de calitate, fiind acreditate RENAR.

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-02-2019
Grigore Elena Gratiela, 26 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, încredere, curățenie... O echipa minunata!

16-06-2017
Bădescu Mihaela, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipă de profesionisti!!
Felicitări domnului Dr. Stoian si intregii echipe!!!

31-05-2017
Glodeanu Letitia, 79 ani

Părerea generală: Mulțumit

Mama mea, in varsta de 76 de ani, diagnosticata cu tumoara mamara, a fost operata la Gynecoland. Marturisesc faptul ca, initial, am incercat la un alt spital privat. Acolo, pentru analize preoperatorii, a fost programata in decurs de trei saptamani, in diverse locatii. In consecinta, am cautat sa o scutesc de tracasari si multiple programari la costuri neprevazute. Aici, la Gynecoland, am gasit pachetul complet - adica ANALIZE + OPERATIE, in aceeasi locatie si la un raport calitate/pret foarte avantajos. Am aflat, de fapt, si ceea ce cautam - adica: profesionalism, amabilitate, corectitudine si bunavointa fata de pacient. Multe multumiri dlui. dr. Cristian Jumuga, dlui. dr. Plesa, si tuturor dnelor. asistente de la blocul operator si de la salon. In ciuda diagnosticelor dure, dumneavoastra faceti ca totul sa para mai usor. Tot respectul pentru munca depusa de catre toata echipa Gynecoland!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!