ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Cardiologie Cardiologie Bucuresti

ROYAL HOSPITAL BUCHAREST este un spital privat, dotat conform celor mai riguroase cerinte in domeniu , care ofera servicii complete de preventie, diagnostic si tratament. 

Intrega activitate medicala se desfasoara intr-un spatiu de 3500 mp, spitalul punand la dispozitia pacientilor 15 cabinete de consultatii, 3 sali de operatii si un compartiment postoperator cu 50 de paturi. 

Situat pe Splaiul Unirii 313A, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Profesionalismul si entuziasmul echipei care lucreaza in acest spital completeaza gradul de satisfactie al pacientelor, care, prin evolutia favorabila postoperatorie, demonstreaza acest lucru.

Gama interventiilor chirurgicale este diversa, permisa de competentele medicilor operatori , in urmatoarele domenii : chirurgie ginecologica, chirurgie mamara, chirurgie bariatrica, chirurgie generala, chirurgie plastica, chirurgie urologica, chirurgie endocrinologica. 

Spitalul privat asigura si servicii medicale in ambulator, pentru specializari precum: obstetrica-ginecologie, senologie , imagistica, urologie, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie plastica, urologie, dermatologie, dermatologie pediatrica, endocrinologie, endocrinologie pediatrica, psihologie,stomatologie si medicina de familie, punand la dispozitia echipei medicale aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceste specialitati.

Laboratoarele partenere permit efectuarea de analize medicale complexe, necesare evaluarii starii de sanatate, cat si a examenelor histopatologice a probelor tisulare recoltate in timpul operatiilor . 

Ultimele recomandări de la pacienți:

14-04-2022
Tănase Sonica, 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Respect și multumiri pentru tot personalul din acest spital!
Vă recomand cu incredere!

18-12-2019
Raboaca, 3 ani

Părerea generală: Mulțumit

Dna Gabriela Macota, o doamna delicata care a folosit un ton adecvat și a ascultat cu răbdare toate informațiile pe care le-am oferit.
Consultul minunat, clinica arată bine, este totul foarte curat și primitor, dnele asistente foarte drăguțe!
Dar va recomand sa mergeți la dansa cu o lista de întrebări pe care nu va sfiiți sa le citiți și sa așteptați răspunsuri.
Poate aflându-ma intr-o situație care nu îmi oferea putere de decizie absoluta din lipsa Informării.....as fi avut nevoie de mai multe informații privind riscurile: informații exacte despre modul in care anumite substanțe active pot acționa asupra sarcinii, direcționări către specialiști care pot examina situația cu minuțiozitate, o rețeta pentru starea mea febrila actuala (un proces inflamator datorat unei Infecții nelocalizate) etc.
Nu am ce sa reproșez consultului dar fiind la prima sarcina și având 40,7 ani clar aveam nevoie de mult mai multe informații. Istoricul medical conteaza și dorința pacientului primează!!! Consider ca specialistul are cea mai mare pondere in decizia finala a mamei!
Așadar, dna doctor a lăsat totul in baza deciziei mele ceea ce este corect dar nu ma ajuta absolut deloc! Vizita la specialist a fost doar pentru măsurători și estimarea vârstei sarcinii.....
Le doresc sănătate și succes tuturor cadrelor medicale și pacienților!
Informarea este puterea! Informati pacienții cât de milt puteți! Este vorba despre vieți și familii, echilibru și sănătate fizica și psihică!

25-05-2019
Alina Samoilă, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, empatie, seriozitate, sensibilitate, omenie, valoare şi lista ar continua pentru această echipă de medici din această clinică. Felicitări , domnule doctor Stoian Ioan!!!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare