ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Stomatologie Stomatologie Bucuresti

ROYAL HOSPITAL BUCHAREST este un spital privat, dotat conform celor mai riguroase cerinte in domeniu , care ofera servicii complete de preventie, diagnostic si tratament. 

Intrega activitate medicala se desfasoara intr-un spatiu de 3500 mp, spitalul punand la dispozitia pacientilor 15 cabinete de consultatii, 3 sali de operatii si un compartiment postoperator cu 50 de paturi. 

Situat pe Splaiul Unirii 313A, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Profesionalismul si entuziasmul echipei care lucreaza in acest spital completeaza gradul de satisfactie al pacientelor, care, prin evolutia favorabila postoperatorie, demonstreaza acest lucru.

Gama interventiilor chirurgicale este diversa, permisa de competentele medicilor operatori , in urmatoarele domenii : chirurgie ginecologica, chirurgie mamara, chirurgie bariatrica, chirurgie generala, chirurgie plastica, chirurgie urologica, chirurgie endocrinologica. 

Spitalul privat asigura si servicii medicale in ambulator, pentru specializari precum: obstetrica-ginecologie, senologie , imagistica, urologie, cardiologie, chirurgie generala, chirurgie plastica, urologie, dermatologie, dermatologie pediatrica, endocrinologie, endocrinologie pediatrica, psihologie,stomatologie si medicina de familie, punand la dispozitia echipei medicale aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceste specialitati.

Laboratoarele partenere permit efectuarea de analize medicale complexe, necesare evaluarii starii de sanatate, cat si a examenelor histopatologice a probelor tisulare recoltate in timpul operatiilor . 

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-09-2023
Gusoi Neaga Mihaela Iuliana, 56 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism,dăruire,empatie❤️Recomand cu toată încrederea!!!

22-07-2023
Stingaciu Laura, 50 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism, dedicare, empatie de toate am avut parte cât am fost internată la Royal Hospital. Mulțumesc in special domnului doctor Diaconu George, un doctor și un om deosebit.

24-03-2023
Banica Ralica, 70 ani

Părerea generală: Mulțumit

Sunteti cei mai buni specialiști în special în problemele ginecologice ,oncologice ,cum a fost și cazul mamei mele care a fost operata la acest spital foarte curat și cu buni specialiști, stima Domnului Doctor Ion Stoian .Domnului Doctor Șerban Marinescu, intregului personal de la Royal Hospital .


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare